Ποινική δίωξη σε γυναίκα για τον θάνατο του δασκάλου Νίκου Μέντζου

Είχε βρεθεί απανθρακωμένος στο χωράφι του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σε μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Αυτή του θανάτου του δασκάλου Νίκου Μέντζου στο Αγρίνιο, ο οποίος είχε βρεθεί απανθρακωμένος. Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε συγκεκριμένο άτομο. 

Ο δάσκαλος από το Αγρίνιο δολοφονήθηκε. Σε αυτό τουλάχιστον το συμπέρασμα καταλήγει ο εισαΕίχγγελέας που άσκησε ποινική δίωξη σε γυναίκα, η οποία είναι πολύ στενό συγγενικό πρόσωπο του Νίκου Μέντζου.  Η κατηγορία είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. 

Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος 

Έξι χρόνια τώρα οι αρχές ερευνούν τον μυστηριώδη θάνατο του 47χρονου που είχε βρεθεί τον Απρίλιο του 2011 απανθρακωμένος στο χωράφι του. Αρχικά Αστυνομία και Πυροσβεστική είχαν αποδώσει το θάνατο του σε αυτοχειρία. Οι δικοί του δεν πίστεψαν όμως ούτε μια στιγμή αυτή την εκδοχή. Η γυναίκα που κατηγορείται για το θάνατό του, έχει ήδη απολογηθεί στον ανακριτή που έχει την υπόθεση. 

Αφέθηκε ελεύθερη και το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, τους επόμενους μήνες θα αποφασίσει, αν θα εκδοθεί παραπεμπτικό βούλευμα ή όχι. Για τη δολοφονία του δασκάλου κατηγορούνται άλλα δυο άτομα μια γυναίκα και ένας άνδρας.

Η οικογένεια του Νίκου Μέντζου, βρίσκεται εν αναμονή των δικαστικών εξελίξεων αναμένοντας με αγωνία τις τελικές αποφάσεις, περιμένοντας την δικαίωση και την παραπομπή των κατηγορούμενων σε δίκη.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top