Nέα αναβολή για τη δίκη του καρτέλ του Κολωνακίου

Η αφρόκρεμα της ελληνικής σόουμπιζ θα βρεθεί στο εδώλιο στις 12 Δεκεμβρίου

Συνεχίζεται το "σήριαλ" με την υπόθεση διακίνησης κοκαίνης σε γνωστό σούσι-μπαρ του Κολωνακίου, όπου σύχναζε η αφρόκρεμα της ελληνικής σόουμπιζ.

Η  αφρόκρεμα της ελληνικής σόουμπιζ θα βρεθεί στο εδώλιο στις 12 Δεκεμβρίου του 2018. Η δίκη για το... "καρτέλ" του Κολωνακίου, αναβλήθηκε εκ νέου.

Βασικός κατηγορούμενος ο 53χρονος ιδιοκτήτης του εστιατορίου - μπαρ στο Κολωνάκι. Η συνιδιοκτήτρια και... εντυπωσιακή ηθοποιός- sex symbol της χώρας, ο γιος της, μια ακόμη γνωστή ηθοποιός αλλά και η σύζυγος μεγαλοεπιχειρηματία, εμπλέκονται επίσης στην πολύκροτη υπόθεση.

Το σουσάδικο της κόκας 

 

Το γνωστό σούσι - μπαρ του Κολωνακίου παρείχε εκλεκτό σούσι αλλά και... άφθονη κοκαίνη στους διάσημους πελάτες του. Ηθοποιοί, παρουσιαστές αλλά και επιχειρηματίες περνούσαν από την τουαλέτα του μαγαζιού. Εκεί τους "σέρβιραν" την κοκαίνη.

Σύμφωνα με το βούλευμα, οι παραγγελίες γίνονταν με... κωδικές ονομασίες!

Οι κωδικές ονομασίες των ναρκωτικών

 

- Κρεμούλα: μεθαμφεταμίνη τύπου MDMA

- Πατρίδα: το Ελληνικό χασίς

- MALBORO: Κοκαΐνη

- Κοκορέτσι: Κοκαΐνη

Στο Star μίλησε και ο κ. Σάκης Κεχαγιόγλου, ο δικηγόρος των δυο Αλβανών που κατηγορήθηκαν για διακίνηση χασίς και συνεργασία με τον 53χρονο επιχειρηματία που τότε προμήθευε με κοκαίνη τους αστέρες της σόουμπιζ και τους πλούσιους γόνους!

 «Οι εξυπηρετήσεις μεταξύ φίλων και χρηστών ονομάστηκε κακουργηματική διακίνηση. Ένα σας λέω: ο Πάμπλο Εσκομπάρ δεν πέρασε από το Κολωνάκι!»

Οι... "λαμπεροί" κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top