Αποκλειστικό Star: Λύνεται το μυστήριο του θανάτου της σεφ Σόνια Αρμακόλα στη Σκιάθο

Tι αποκαλύπτει ο γαμπρός της

Πάσχα χωρίς τη Σόνια Αρμακόλα θα κάνουν φέτος οι συγγενείς της. Ο γαμπρός της όμορφης σεφ, μιλώντας αποκλειστικά στο Star και κάνει λόγο για εξελίξεις που οδηγούν στη λύση του μυστηρίου γύρω από το θάνατό της.

«Φοβάμαι για τη ζωή μου μάνα!»

Είναι τα τελευταία λόγια της 38χρονης Σόνιας στην μητέρα της. Περίμενε να επιστρέψει από τη Σκιάθο όπου εργαζόταν ως σεφ, στο πατρικό της στο Δίστομο για να της αποκαλύψει ποιόν φοβόταν. Δεν πρόλαβε όμως.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου 2015 η ανέμελη βόλτα με μηχανάκια που θα κατέληγε σε βραδινό μπάνιο με φίλους, εξελίχθηκε σε εφιάλτη.

Η όμορφη Σόνια έπεσε από το μηχανάκι. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι έχει αιμάτωμα στο κεφάλι. Άφησε την τελευταία της πνοή οκτώ ημέρες μετά. Στην αρχή, ειπώθηκε πως επρόκειτο για τροχαίο δυστύχημα. Οι συγγενείς της, όμως, από την πρώτη στιγμή μιλούσαν για δολοφονία. Η λύση του μυστηρίου είναι πια θέμα χρόνου.

«Μετά το Πάσχα θα έχουμε εξελίξεις. Θα ξέρουμε ποιος της έκανε κακό. Είναι άδικο να μένει αυτός έξω και η Σόνια να έχει πεθάνει. Μπορεί να κάνει κακό και σε κάποιον άλλον», λέει ο γαμπρός της όμορφης σεφ.

Οι έρευνες των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας, συνεχίζονται. Οι αποκαλύψεις τους, συγκλονίζουν.

«Η κάκωση προήλθε από ισχυρή γροθιά από άνδρα δεξιόχειρα και επέφερε την κάκωση στο αριστερό σημείο», λέει ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, Ματθαίος Τσούγκας.

Πάσχα χωρίς τη  Σόνια τους, κάνουν για ακόμα μια χρονιά οι συγγενείς της και τα δυο ανήλικα παιδάκια της. Το χαμόγελό της τους λείπει πολύ.

Τα επόμενα 24ωρα, η οικογένεια της άτυχης σεφ θα πάρει τις απαντήσεις που τόσο καιρό ζητά.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top