Στην παράνομη αγορά κοσμημάτων και χρυσού αναζητούν τους δράστες της επίθεσης στον επιχειρηματία στην Κηφησιά

Πρόκειται για αλλοδαπούς οι οποίοι μιλάνε καλά, αλλά σπαστά ελληνικά

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για την εξέλιξη της υγείας του 52χρονου επιχειρηματία  ο οποίος δέχθηκε δολοφονική επίθεση από ληστές μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά. Οι αστυνομικοί έχουν το προφίλ των δραστών, ενώ αναζητούν τα ίχνη τους στην παράνομη αγορά κοσμημάτων και χρυσού.

Την επόμενη κίνηση της ληστρικής συμμορίας περιμένουν πλέον οι αστυνομικοί της ασφάλειας, προσπαθώντας να αντλήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για την πραγματική ταυτότητα των δραστών.  Μια κίνηση που δεν έχει τόσο να κάνει με μία ακόμη σκληρή ληστεία, όσο με την προσπάθεια της σπείρας να διοχετεύσει στην παράνομη αγορά τη λεία, αξίας εκατομμυρίων ευρώ που έχει αποκομίσει από τις τελευταίες ληστρικές επιδρομές.

Τα κοσμήματα που άρπαξαν από την πρώην σύζυγο εφοπλιστή στη Γλυφάδα, ξεπερνούν σε αξία τα 4 εκατομμύρια ευρώ. Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, αυτά τα κοσμήματα οι ληστές θα προσπαθήσουν να τα διοχετεύσουν σε κλεπταποδόχους  αυτούσια, χωρίς να τα αλλοιώσουν, για να μη χάσουν την τεράστια αξία τους. Είναι μοναδικά συλλεκτικά κομμάτια με ταυτότητα, που πολύ δύσκολα θα περάσουν απαρατήρητα.

Όπως και μερικά από τα πανάκριβα ρολόγια που είχε στη μεγάλη συλλογή του ο τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής.

Διαβάστε επίσης: Γλυφάδα: Κουκουλοφόροι με καλάσνικοφ λήστεψαν πρώην σύζυγο γνωστού εφοπλιστή

                         Θύμα ένοπλης ληστείας ο Λευτέρης Πανταζής - Τι δήλωσε ο ίδιος στο STAR                        

Συγκρατημένη αισιοδοξία για την υγεία του 52χρονου επιχειρηματία

Ο 52χρονος επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης, ο οποίος δέχθηκε πισώπλατα τις δολοφονικές σφαίρες των ληστών μέσα στο ίδιο του το σπίτι στην Κηφισιά, εξακολουθεί να δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Ο ασθενής Σ.Α παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του ΓΝΑ «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» σε κρίσιμη κατάσταση με μικρές ενδείξεις βελτίωσης, σε καταστολή με μηχανική υποστήριξη αναπνοής.» 

Προβληματίζει η άριστη πληροφόρηση των ληστών για τα υποψήφια θύματά τους

Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι οι δράστες που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον επιχειρηματία, ανήκουν στην ίδια συμμορία που πρόσφατα λήστεψε και την γνωστή δικηγόρο στη Βουλιαγμένη. Πρόκειται για αλλοδαπούς οι οποίοι μιλάνε καλά, αλλά σπαστά ελληνικά.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό Star: Ένοπλη ληστεία με ομήρους στη Βουλιαγμένη - Θύμα πασίγνωστη δικηγόρος

Αυτό ωστόσο που προκαλεί μεγάλο προβληματισμό στην αστυνομία,  είναι η άριστη πληροφόρηση που έχουν οι δράστες για τη διαρρύθμιση του σπιτιού που επιλέγουν κάθε φορά να χτυπήσουν, για το τι ακριβώς περιέχει,  αλλά και ποιον ακριβώς θα πρέπει να απειλήσουν για να πετύχουν το στόχο τους.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο «εγκέφαλος» της σπείρας να βρίσκεται στη φυλακή από όπου σχεδιάζει τα επόμενα χτυπήματα της αδίστακτης συμμορίας.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top