Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το μισοκαμμένο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη - Τα κενά στις έρευνες της αστυνομίας

Η Ειρήνη δολοφονήθηκε από άτομο της εμπιστοσύνης της

Δυο νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο από το μισοκαμμένο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη έρχονται, μέσω του νέου πορίσματος, στη δημοσιότητα.

Για πρώτη φορά  έρχεται στο φως αυτή η φωτογραφία από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου της Ειρήνης Λαγούδη την ημέρα που βρέθηκε νεκρή.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό: Το πόρισμα για την Ειρήνη Λαγούδη -Τη στρίμωξαν στα πίσω καθίσματα για να φανεί αυτοχειρία - Εμπρηστής πάθους ο δράστης;

Φαίνεται πεντακάθαρα ότι έχει ξηλωθεί η ταπετσαρία στο πίσω δεξί κάθισμα. Εικάζεται ότι έχει ξηλωθεί από το μποτάκι της άτυχης γυναίκας όταν μεταφέρθηκε, όπως επιμένει ο κ.Γκουρμπάτσης, νεκρή στο πίσω μέρος. Ο υπαρχηγός επιμένει επίσης ότι η Ειρήνη Λαγούδη ήταν στη θέση του συνοδηγού όταν προκλήθηκε η πυρκαγιά και μάλιστα δεμένη με τη ζώνη ασφαλείας. Και αυτή η φωτογραφία είναι που το αποδεικνύει.

Ενώ η φωτιά έχει μπει στη θέση του οδηγού, η θέση του συνοδηγού κατά ένα περίεργο τρόπο είναι άθικτη, τόσο στην πλάτη όσο και στο κάθισμα. Και εδώ  προκύπτουν πολλά ερωτήματα για τις έρευνες από την πλευρά των αρχών .

Καταρχήν γιατί μετά από 82 ημέρες δεν έχουμε έστω μια επίσημη ανακοίνωση για την πορεία των ερευνών;

Γιατί την ώρα που οι εκθέσεις των συμβούλων είναι δεκάδων σελιδών,  σαν και αυτή του κυρίου Γκουρμπάτση, των εβδομήντα μια σελιδών και η έκθεση αυτοψίας της αστυνομίας είναι μόλις 2 σελίδες και 6 γραμμές;

Γιατί  καταγγέλουν οι συγγενείς ότι  πήραν άρον άρον το αυτοκίνητο από την παραλία όπου βρέθηκε νεκρή;

Έκαναν όλες τις έρευνες ;

Μιλάμε για ένα άλυτο προς το παρόν θρίλερ με την πλευρά της οικογένειας να ισχυρίζεται ότι η Ειρηνη Λαγουδη δολοφονήθηκε και μάλιστα από άτομο της εμπιστοσύνης της .

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη  Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top