Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού ανακηρύσσεται «Πρωταθλητής για την ΕΛΠΙΔΑ 2018-2020»

Επισκέφτηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων για να μοιράσει δώρα και χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί

Την ομάδα Μπάσκετ του Παναθηναϊκού ανακήρυξε ως «Πρωταθλητή για την ΕΛΠΙΔΑ» ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

Ο τίτλος αυτός  που για πρώτη φορά καθιερώνει φέτος ο Σύλλογος, με βάση τα διεθνή πρότυπα, θα απονέμεται  κάθε δύο χρόνια σε κορυφαίες αθλητικές ομάδες και αθλητές, που στέκονται στο πλευρό της «ΕΛΠΙΔΑΣ», προωθούν τα ιδεώδη και τους σκοπούς της και ευαισθητοποιούν  την κοινωνία.

Όπως είπε η κα Βαρδινογιάννη στην ομιλία της: «Αναλαμβάνουν αυτόν τον επίσημο ρόλο που καθιερώνουμε, και συνδυάζοντας το έργο τους με τους σκοπούς της ΕΛΠΙΔΑΣ θα μεταφέρουν όπου μπορούν το μήνυμα της συμπαράστασης και της αγάπης και της προσφοράς για το άρρωστο παιδί».  

Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού έχει διαρκή  παρουσία στο πλευρό των παιδιών που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων. Ο κύριος Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τη δωρεά φαρμάκων αξίας 100.000 ευρώ που κάνει η οικογένειά του για δεύτερη συνεχή χρονιά στο νοσοκομείο. 

O κύριος Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε θερμά την κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και υπογράμμισε ότι αυτό το «Πρωτάθλημα της ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι πιο σημαντικό από μια Euroleague:  «Πολεμάμε κάθε χρόνο για μια κούπα για την Ευρωλίγκα για ένα πρωτάθλημα. Αυτό το πρωτάθλημα το να είμαστε μέλος του “Champion for Hope” έχει την μεγαλύτερη αξία από οποιοδήποτε κύπελλο ή πρωτάθλημα που κερδίζουμε στο παρκέ. Εδώ είναι που δίνονται οι αγώνες. Είναι πράγματι μεγάλη τιμή για μένα την οικογένεια μου και την ευρύτερη οικογένεια του ΠΑΟ να μας δίνεται η τιμή να συμβάλλουμε, στο εξαίρετο έργο, το οποίο κάνετε, στην προσφορά που έχετε στην κοινωνία και ειδικότερα στα παιδιά για 28 χρόνια».

Η κυρία Βαρδινογιάννη  απένειμε το Δίπλωμα και την Τιμητική Πλακέτα του συλλόγου στον κύριο Γιαννακόπουλο και ευχαρίστησε τον πρόεδρο, τους παίκτες και τους προπονητές που χάρισαν χαμόγελα στα παιδιά.

Ο προπονητής ΚΑΕ ΠΑΟ Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε συγκινημένος: «Είναι υπέροχο που είμαστε εδώ. Δίπλα στους ανθρώπους που κάνουν εξαιρετική δουλειά, είναι πραγματικά νικητές και βοηθούν τα παιδιά.  Ο σύλλογος είναι πραγματικά κάτι σπουδαίο. Είμαστε περήφανοι που είμαστε εδώ κοντά τους». 

Την παράσταση έκλεψε η πιο ένθερμη υποστηρίκτρια της ομάδας. Η μικρή Στέλλα που δεν σταμάτησε να τραγουδά τον ύμνο του Παναθηναϊκού.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top