Πρώην πυγμάχος ο Γεωργιανός που έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στον ιδιοκτήτη μπαρ στη Σπάρτη - Συνελήφθησαν οι δύο δράστες

Μια στυγερή δολοφονία

Σοκ προκαλεί η στυγερή δολοφονία ενός ιδιοκτήτη μπαρ στη Σπάρτη από τα χτυπήματα δύο Γεωργιανών.

Κυριολεκτικά τον σκότωσαν στο ξύλο. Οι δύο Γεωργιανοί πήγαν στο μπαρ την ώρα που έκλεινε και απαίτησαν να πιούν μπύρες, όπως και έγινε. Ξαφνικά όμως άρχισαν να βρίζουν χυδαία τον ιδιοκτήτη αλλά και τους θαμώνες με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση.

Ο άτυχος ιδιοκτήτης ο οποίος ήταν 60 ετών, τους ζήτησε να βγουν έξω,  αλλά στην είσοδο του μπαρ του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον χτυπάνε με γροθιές στο πρόσωπο.  Ο αδελφός του 60χρονου προσπάθησε να τους χωρίσει αλλά δέχθηκε και αυτός επίθεση και τραυματίστηκε όπως τραυματίστηκαν  και άλλα 3 άτομα ανάμεσά τους και μια νεαρή γυναίκα που δούλευε στο μπαρ. 

Την ώρα ωστόσο που φαινόταν ότι η κατάσταση είχε εκτονωθεί, ο ένας από τους Γεωργιανούς ο οποίος παλαιότερα ήταν πυγμάχος, έριξε μια τελευταία αλλά δολοφονική όπως αποδείχθηκε, γροθιά στο πρόσωπο του άτυχο ιδιοκτήτη, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω νεκρός.

Οι δύο Γεωργιανοί προσπάθησαν να διαφύγουν. Ο ένας όμως συνελήφθη την ώρα που έτρεχε στο δρόμο ενώ ο δεύτερος εντοπίστηκε από την αστυνομία να κρύβεται στην ταράτσα μιας πολυκατοικίας.

 

 

Δείτε  το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top