Αυτοί «έπνιξαν» τη Μάνδρα - Ποιους δείχνει το πόρισμα

«Μπαλάκι» οι ευθύνες

Πόρισμα - φωτιά των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης ρίχνει τις ευθύνες για τις καταστροφικές πλημμύρες της  Μάνδρας σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Όπως όμως θα δείτε στην αυτοψία του Βαγγέλη Γκούμα, ουδείς αναγνωρίζει ότι έφταιξε. Θύματα παραμένουν οι απελπισμένοι κάτοικοι.

Μια από τις κατασκευές που φαίνεται ότι προκάλεσαν τις πλημμύρες κλείνοντας το ρέμα, ήταν και το αμαξοστάσιο της Μάνδρας . Το απίστευτο και όμως ελληνικό είναι ότι το σημείο στο οποίο μεταφέρθηκε το αμαξοστάσιο βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε άλλο ρέμα.

Οι εργαζόμενοι στο αμαξοστάσιο φοβούνται ότι με την πρώτη νεροποντή θα επαναληφθούν οι ίδιες εικόνες. Όμως το ρέμα της Αγίας Αικατερίνης και η εκτροπή που δεν έγινε ήταν το «μήλον της έριδος» μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Δασικής υπηρεσίας.

Το Star σας παρουσιάζει το έγγραφο  με ημερομηνία 20-2 -2017, όπου φαίνεται ότι η αίτηση μπήκε  στο αρχείο . 

Το  δασαρχείο στο Αιγάλεω υποστηρίζει ότι δεν ευθύνεται. Σε έγγραφο του 2014 υπήρχε ωστόσο έγκριση για επέμβαση σε εκτάσεις δασικού χαρακτήρα με την τήρηση των απαραίτητων διαδικασιών, με την περιφέρεια, όπως λέει, να μην απαντά ούτε στο πότε θα ξεκινήσει το έργο.

Οι κάτοικοι  ζητούν να γίνουν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα για να μην πνιγούν μέσα  στην αδιαφορία και στο τέρας της γραφειοκρατίας.   

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top