Έκαναν ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ το σπίτι του Τσόρι Ντομίνγκες! Θύμα διάρρηξης ο άσος του Ολυμπιακού

Επέστρεψε στο σπίτι του και δεν πίστευε στα μάτια του

Έκαναν ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ το σπίτι του Τσόρι Ντομίνγκες! Θύμα διάρρηξης ο άσος του Ολυμπιακού

​Θύμα ληστείας έπεσε ο άσος του Ολυμπιακού Τσόρι Ντομίνγκες, καθώς το βράδυ της Τρίτης όταν επέστρεψε στο σπίτι του στη Βούλα το αντίκρισε άνω κάτω από τους διαρρήκτες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι ληστές ήταν τρεις και μάλιστα επαγγελματίες, αφού δεν βρέθηκε ίχνος παραβίασης και κινήθηκαν μέσα στο σπίτι σαν να ήταν δικό τους.

Αφού απενεργοποίησαν τον συναγερμό πετώντας τον σε έναν κουβά με νερό άρχισαν να κάνουν φύλλο και φτερό το σπίτι του ποδοσφαιριστή παίρνοντας χρήματα, κοσμήματα μεγάλης αξίας, μέχρι και ακριβά ρούχα που είχε στην ντουλάπα του.

Αμέσως ο Ντομίνγκες ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία μόλις έφτασε στη μονοκατοικία διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε ίχνος παραβίασης, κάτι που σημαίνει ότι οι διαρρήκτες είχαν μαζί τους ή πασπαρτού ή αντικλείδι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες μπήκαν στο σπίτι του Τσόρι από τον περίβολο γύρω στις 21:00 το βράδυ, όταν ο ποδοσφαιριστής ήταν στην προπόνηση, απενεργοποίησαν τα συστήματα ασφαλείας και έφυγαν σαν κύριοι παίρνοντας μαζί τους μεγάλο χρηματικό ποσό, κοσμήματα και ρούχα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top