ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΟΡΓΗΣ! Νέα σκηνικά έντασης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Διαμαρτυρίες και έξω από τράπεζες!

​Ένταση, φωνές και συνθήματα είχε και η σημερινή Τετάρτη, με αφορμή τους πλειστηριασμούς που διεξάγονται αυτή την ημέρα της εβδομάδας.

Τόσο στην Αθήνα, όσο και στην Θεσσαλονίκη, έγινε το "έλα να δεις", όταν μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» και άλλων συλλογικοτήτων προσπάθησαν να αποτρέψουν πλειστηριασμούς

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, στη Λουκάρεως, οι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να βγάλουν έξω από τη δικαστική αίθουσα τον συμβολαιογράφο, σε αντιδικία μεταξύ δύο ιδιωτών, για την οποία θα έβγαινε σε πλειστηριασμό μία γκαρσονιέρα. Οι ίδιοι απέτρεψαν και τον πλειστηριασμό ακινήτου, που αφορούσε σε αντιδικία τράπεζας με ιδιώτη.

Λαφαζάνης: Κοράκια παντού

To "παρών" στο Ειρηνοδικείο έδωσε και ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εκτός από τα κοράκια στα Ειρηνοδικεία, υπάρχουν και τα πολιτικά κοράκια, που τους καλύπτουν τα Μνημόνια».

ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Φωνές και αναστάτωση υπήρξαν και έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος, στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, όταν μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς προσπάθησαν να ανοίξουν πανό στην είσοδο της τράπεζας.

Σύμφωνα με το thestival.gr, άνδρες της αστυνομίας που είχαν παραταχθεί στο σημείο δεν επέτρεψαν αρχικά στους συγκεντρωμένους να ανοίξουν το πανό τους, ωστόσο, οι ίδιοι, σπρώχνοντας τους αστυνομικούς και φωνάζοντας συνθήματα, άνοιξαν τελικά το πανό μπροστά στο υποκατάστημα.

ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙ ΑΜΕΑ

Ένταση επικράτησε και στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου θα έβγαινε σε πλειστηριασμό το μοναδικό σπίτι μιας οικογένειας ΑΜΕΑ.

Μέλη Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς γέμισαν την αίθουσα του δικαστηρίου και τα εμπόδισαν όλα.

Oι συμβολαιογράφοι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από την αίθουσα, με αποτέλεσμα να μην γίνει κανένας πλειστηριασμός σήμερα.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top