Δικαστικοί μπελάδες για την Δανάη Στράτου- Το τροχαίο της συζύγου του Γιάνη Βαρουφάκη

Τραυματίστηκε μια γυναίκα

Δικαστικοί μπελάδες για τ��ν Δανάη Στράτου- Το τροχαίο της συζύγου του Γιάνη Βαρουφάκη

​Ένα τροχαίο που συνέβη πριν τέσσερα χρόνια έστειλε την σύζυγο του Γιάνη Βαρουφάκη στο εδώλιο, για σωματική βλάβη από αμέλεια καθώς παραβίασε ένα stop.

Η δίκη της υπόθεσης ξεκίνησε πριν λίγες μέρες και σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην αίθουσα, η Δανάη Στράτου παραβίασε με τη μηχανή της σήμα stop σε μια από τις καθέτους της λεωφόρου Κηφισίας με αποτέλεσμα να σημειωθεί μία μικρή καραμπόλα.

Ειδικότερα, φαίνεται πως ένα μηχανάκι έπεσε πάνω της και με τη σειρά του χτύπησε πάνω σε μια ακόμη διερχόμενη μηχανή στην οποία επέβαινε μια νεαρή γυναίκα που τραυματίστηκε.

Η Δανάη Στράτου πάντως παραδέχθηκε ότι προκάλεσε το τροχαίο, ωστόσο όπως είπε το περιστατικό έγινε άθελά της καθώς δεν είχε καλή οπτική επαφή με τον δρόμο και χρειάστηκε να «βγει» λίγο πιο μπροστά με αποτέλεσμα να την ακουμπήσει η πρώτη μηχανή.

Εάν, όπως είπε, υπήρχε πραγματική σύγκρουση θα είχε πέσει και η ίδια καθώς η μηχανή της έχει βάρος 250 κιλά και δεν θα μπορούσε να τη συγκρατήσει.

Από την άλλη, η νεαρή γυναίκα η οποία τραυματίστηκε φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η σύζυγος του πρώην υπουργού δεν επέδειξε σωστή συμπεριφορά, παρά το γεγονός ότι υπήρξε τραυματισμός και επέμενε να μην κληθεί η αστυνομία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top