ΘΡΙΛΕΡ με την εξαφάνιση του Γιώργου Καραμιχαηλίδη-«Κάτι κακό έχει συμβεί στο παιδί μου»

Κραυγή αγωνίας από τη μητέρα του

ΘΡΙΛΕΡ με την εξαφάνιση του Γιώργου Καραμιχαηλίδη-«Κάτι κακό έχει συμβεί στο παιδί μου»

​Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφάνιση του 30χρονου Γιώργου Καραμιχαηλίδη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μυστηριωδώς πριν από ένα μήνα, μετά από μια βαρκάδα στην Αλόννησο, όπου έκανε διακοπές με τη σύντροφό του.

«Δεν πιστεύω ότι συμβαίνει σε εμένα αυτό και στο Γιώργο. Νομίζω ότι είναι στις Βρυξέλλες και ότι κάποια στιγμή θα τηλεφωνήσει. Έχω την εντύπωση ότι θα ανοίξει η πόρτα και θα τον δω. Θα μου πει, ήρθα ρε μάνα, τι νόμιζες ότι δεν θα έρθω;», δήλωσε στην εφημερίδα Ταχυδρόμος η μητέρα του νεαρού Θεσσαλονικιού, Ματούλα Κουτρώτσιου.

«Δεν θα το έκανε ποτέ αυτό ο Γιώργος να εξαφανιστεί. Μόνο αν έπαθε κάτι το μυαλό του. Αποκλείεται να ντρέπεται ή ��α φοβάται να γυρίσει. Ήταν πάντοτε πολύ υπεύθυνος», πρόσθεσε.

Όλο αυτό τον καιρό, Λιμενικό, Αστυνομία, Πυροσβεστική, εθελοντές και φίλοι του, αναζητούν τον Γιώργο σε όλο το νησί, χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα.

«Θέλω να βρω το παιδί μου, να είναι καλά. Τόσο καιρό δεν εντοπίστηκε πουθενά ούτε στη θάλασσα, ούτε στη στεριά. Κρατάω μία ελπίδα ότι είναι ζωντανό. Θέλω να γυρίσει», συνέχισε η μητέρα του.

Τα ερωτήματα που βασανίζουν την ίδια, αλλά και τις αρχές είναι πολλά.

«Πού μπορεί να πήγε μέσα σε μία ώρα από τη στιγμή που τον είδαν οι δύο ψαράδες και δεν τον έβρισκαν; Ο Γιώργος είναι άριστος κολυμβητής. Αποκλείεται να πνίγηκε. Η θάλασσα ήταν λάδι εκείνο το βράδυ», αναρωτιέται η κυρία Κουτρώτσιου και πράγματι το Λιμενικό είχε ξεκινήσει αμέσως τις έρευνες για τον νεαρό μετά από την αναφορά ότι τον είδαν να βουτάει στη θάλασσα από επαγγελματικό σκάφος.

Δύο ψαράδες ήταν εκείνοι που είχαν ειδοποιήσει τις αρχές, λέγοντας πως φώναξαν στον 30χρονο και στη συνέχεια τρόμαξαν, όταν τον είδαν να κολυμπάει προς το μέρος τους για να επιβιβαστεί στο σκάφος τους και απομακρύνθηκαν.

«Δύο μέτρα άνθρωπος εξαφανίζεται;», αναρωτιέται η μητέρα του.

Όπως είπε, ο γιος της πήγαινε για πρώτη φορά στην Αλόννησο. Ήταν με τη σύντροφό του, με την οποία συζούσαν στις Βρυξέλλες. Έκαναν όνειρα για την κοινή ζωή τους, είχαν δυσκολίες, αλλά τα κατάφερναν.

Την ημέρα που το ζευγάρι έφυγε από τη Θεσσαλονίκη για το ταξίδι στην Αλόννησο η μητέρα του παιδιού τους πήγε στο καράβι.

Όπως είπε, ο Γιώργος της φάνηκε σκεφτικός, αλλά δεν έδωσε σημασία.

«Δεν είχε δώσει δικαίωμα στο παρελθόν. Μετά από ένα πρόβλημα που είχε με την υγεία του πριν χρόνια δεν είχε παρατηρηθεί κάτι. Ήταν καλά με τη σύντροφό του. Τι έγινε ο Γιώργος εκεί στο λιμάνι; Δεν μπορεί να εξαφανίζεται ένας άνθρωπος έτσι. Ή οι εξωγήινοι τον τράβηξαν ή η θάλασσα τον ρούφηξε ή ανθρώπινο χέρι τον πήρε», τόνισε.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία έχει πάρει στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου τα οποία και θα διαβιβαστούν στην Εισαγγελία Βόλου. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία αυτά δεν φαίνεται να οδηγούν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση για το τι μπορεί να συνέβη τη νύχτα της εξαφάνισής του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top