ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην δίκη για την φρικιαστική ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ της μικρής Άννυ- ΔΕΙΤΕ τι συνέβη

Ραγδαίες εξελίξεις στην σοκαριστική υπόθεση

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην δίκη για την φρικιαστική ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ της μικρής Άννυ- ΔΕΙΤΕ τι συνέβη

​Απίστευτη τροπή πήρε η δίκη για την ανατριχιαστική δολοφονία της μικρής Άννυ, η οποία διεκόπη για την ερχόμενη Παρασκευή.

Και αυτό γιατί η δικηγόρος του ενός εκ των τεσσάρων συνολικά κατηγορουμένων, Νασίχ Αχμεντόφ (γνωστό ως Νικολάι), παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά σήμερα από την υπεράσπιση του κατηγορουμένου.

Η δικηγόρος του κ. Ιωάννα Παναγοπούλου δήλωσε στο δικαστήριο ότι αδυνατεί να υπερασπιστεί τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο για λόγους που όπως είπε, δεν της επιτρέπεται να αποκαλύψει από το δικηγορικό απόρρητο.

Στη συνέχεια η δικηγόρος αποχώρησε από τη δικαστική αίθουσα αποχαιρετώντας τον πρώην εντολέα της με ένα φιλί. Αρχικά, ο κατηγορούμενος δήλωσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ότι δεν επιθυμεί να εκπροσωπηθεί από κάποιο δικηγόρο. Ωστόσο, το δικαστήριο προχώρησε σε διορισμό νέου συνηγόρου για την υπεράσπιση του κατηγορουμένου.

«Αποδέχομαι τον δικηγόρο γι' αυτή την συνεδρίαση, αλλά θα διορίσω δικό μου στην επόμενη» είπε τότε ο Νικολάι. Αυτή η φράση εξόργισε τον πρόεδρο, που του είπε πως δεν μπορεί να εμπαίζει το δικαστήριο και να αλλάζει γνώμη κάθε δυο λεπτά.

Μετά από αυτήν την απρόβλεπτη εξέλιξη το δικαστήριο διέκοψε την δίκη, η οποία θα συνεχιστεί την ερχόμενη Παρασκευή.

Να σημειωθεί ότι ο Νικολάι μαζί με τον πατέρα της μικρής Στανισλάβ Μπακαρτιέβ κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν και τεμάχισαν την 4χρονη μέσα στο σπίτι της στην οδό Μιχαήλ Βόδα και στη συνέχεια πέταξαν τα μέλη της στα σκουπίδια.

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου κάθονται ακόμη η μητέρα της μικρής όπως και ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, όπου έλαβε χώρα η φρικτή δολοφονία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top