Ξανά υποψήφιος ο Ντογιάκος για την Εισαγγελία Εφετών

Δεν του κοινοποιήθηκε η πειθαρχική καταδίκη του

Ξανά υποψήφιος ο Ντογιάκος για την Εισαγγελία Εφετών

​Εκ νέου υποψήφιος για τη θέση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών θα είναι ο σημερινός επικεφαλής της Εισαγγελίας, Ισίδωρος Ντογιάκος, αφού δεν του κοινοποιήθηκε η πειθαρχική καταδίκη που του επιβλήθηκε πριν από τρεις μέρες.

Ο κ. Ντογιάκος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι και σήμερα υποψήφιος παρά την προχθεσινή καταδίκη του από το 9μελές Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, καθώς έχει το δικαίωμα να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα αφού η επίμαχη απόφαση δεν του έχει κοινοποιηθεί. Βέβαια, εφόσον εκλεγεί, όταν του κοινοποιηθεί η απόφαση, θα εκπέσει του αξιώματός του.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, που ανατρέπει τα έως τώρα δεδομένα, το «τιμόνι» της Εισαγγελίας θα διεκδικήσουν οι εισαγγελείς εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος και Αντώνης Λιόγας. Για το Εφετείο της Αθήνας υποψηφιότητα θέτουν οι πρόεδροι εφετών Θεόδωρος Κανελλόπουλος και Γεώργιος Παπανδρέου. Τέλος, για την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ο νυν προϊστάμενος Ηλίας Ζαγοραίος και η Ολυμπία Κλειτσάκη. Για το Πρωτοδικείο της Αθήνας υποψηφιότητα θέτουν υποψηφιότητα για τη θέση του Προϊσταμένου, ο πρόεδρος πρωτοδικών, ανακριτής κατά της Διαφθοράς Κωνσταντίνος Σαργιώτης και οι συνάδελφοί του πρόεδροι πρωτοδικών Ελευθέριος Γεωργίλης και Ιωάννης Παπαϊωάννου και Αικατερίνη Παπαδημητροπούλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top