Έμαθε ότι ο Καλογρίτσας έβαλε εγγύηση βοσκοτόπια για τις τηλεοπτικές άδειες κι έσκασε στα γέλια

Η απίθανη αντίδραση του πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου της Ιθάκης

​Τις εντυπώσεις έχει κλέψει ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Ιθάκης, ο οποίος σε ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται να ξεσπά σε ξεκαρδιστικά γέλια όταν του λένε ότι ο κ. Καλογρίτσας έβαλε ως εγγύηση ένα βοσκοτόπι για να εξασφαλίσει τα χρήματα, ώστε να πάρει τηλεοπτική άδεια.

«Είπε ότι θα κάνει αγροτοκτηνοτροφικές μονάδες, ότι έχει μπει σε ένα πρόγραμμα fast track για μια μεγάλη επένδυση, η οποία δεν ξέρω τι είναι», ακούγεται να λέει ο κ. Σκληρός στον ηχητικό ντοκουμέντο που μετέδωσε αρχικά ο Alpha και μετά ο ΣΚΑΪ.

Όταν μάλιστα ο δημοσιογράφος σημειώνει πως ο κ. Καλογρίτσας έχει θέσει το βοσκοτόπι ως εγγύηση για να πάρει τηλεοπτική άδεια ο κ. Σκληρός ξεκαρδίζεται στα γέλια και μην μπορώντας να συγκρατηθεί λέει:

«Σ’ αυτή τη χώρα θα τα δω όλα».

Ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ιθάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Οι Αταί��ιαστοι» διευκρίνισε ότι η συγκεκριμένη έκταση είναι ένας ορεινός όγκος στο νότιο μέρος της Ιθάκης, στο δημοτικό διαμέρισμα Περαχωρίου, όπου ένα μεγάλο κομμάτι είναι δασική περιοχή και ότι όλα τα χρόνια η χρήση ήταν γεωργική και κτηνοτροφική. Υπάρχουν επίσης αμπέλια και πρόκειται για ιδιωτικές εκτάσεις.

«Αντέδρασα με ένα αυθόρμητο γέλιο γιατί μου φάνηκε ασύλληπτο ως εικόνα ότι κάποιος βάζει εγγύηση βοσκοτόπια για να έχει μια συναλλαγή με το δημόσιο και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα και γέλασα είναι ότι η κυβέρνησή μας θα μοιράσει κάποιο κοινωνικό μέρισμα από την ιστορία αυτή. Αν είναι έτσι και ο καθένας δίνει βοσκοτόπια αυτό που μένει να πάρει ο κάθε ανήμπορος είναι μια γίδα. Με αυτά που ακούω μπορεί να γίνω κι εγώ μέτοχος σε κανάλι γιατί έχω κι εγώ κάποιες εκρεμμότητες με την εταιρεία του Καλογρίτσα εδώ και τέσσερα χρόνια και δεν έχω βγάλει άκρη», είπε, προσθέτοντας ότι ακόμα περιμένει κάποια χρήματα για τον εφοδιασμό καυσίμων που είχε κάνει σε σκάφος του επιχειρηματία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top