ΣΚΟΤΩΣΑΝ τον ΡΑΜΠΟ της Πυροσβεστικής-Τέτοιες συμπεριφορές μετατρέπουν τους ανθρώπους σε τέρατα

Το post στο Facebook που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

ΣΚΟΤΩΣΑΝ τον ΡΑΜΠΟ της Πυροσβεστικής-Τέτοιες συμπεριφορές μετατρέπουν τους ανθρώπους σε τέρατα

​Σε πένθος έχει βυθιστεί το Πυροσβεστικό Σώμα της Κατερίνης μετά την απώλεια ενός συναδέλφου τους, όπως αποκαλούσαν τον Ράμπο.

Άγνωστοι δηλητηρίασαν τον σκύλο- πυροσβέστη, ο οποίος βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση δηλητηριασμένος από φόλα, από δυο πυροσβέστες τα ξημερώματα της Κυριακής.

Αμέσως μετέφεραν τον σκύλο στο κτηνιατρείο, όπου μετά από δυο μέρες το ζώο ξεψύχησε. Ο ένας από τους δυο πυροσβέστες, ο Γιάννη�� Ιωαννίδης έγραψε ένα συγκλονιστικό post στο Facebook το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου.

«Ξημερώματα Κυριακής επιστρέφοντας από τροχαίο ατύχημα βρήκαμε τον σκύλο της υπηρεσίας μας σε κωματώδη κατάσταση δηλητηριασμένο από φόλα.

Μαζί με τον συνάδελφο Tolis Platis κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να το κρατήσουμε στην ζωή με την χορήγηση των κατάλληλων φαρμάκων.

υκρ.jpg
Το μεταφέραμε σε κτηνιατρείο όπου μετά από 2 μέρες νοσηλείας δεν άντεξε και δυστυχώς κατέληξε κάνοντας φτωχότερη την Υπηρεσία μας.

Κατέληξε γιατί κάποιοι αρρωστημένοι εγκέφαλοι και «προσωπικότητες» δεν μπορούν να καταλάβουν ότι κάθε τετράποδο ζώο έχει ψυχή, αισθάνεται, διαισθάνεται και πονάει.

Δικαίωμα στην ζωή έχουν όλα τα έμβια όντα και πολλοί Συνάδελφοι μας διακινδυνεύουν ακόμα και την ίδια τους την ζωή για να το αποδεικνύουν προσπερνώντας τέτοιες συμπεριφορές που μετατρέπουν τους «ανθρώπους» σε τέρατα.

Ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία.

Καλό ταξίδι Ράμπο...».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top