ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην τραγωδία της Αίγινας- Διέφυγαν άτομα που ήταν πάνω στο μοιραίο σκάφος;

ΔΕΙΤΕ όλα όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας στο Star

​Από την αρχή ζητά ο Αλέξης Κούγιας να ανοίξει ο φάκελος του τραγικού δυστυχήματος στην Αίγινα που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερα άτομα ανάμεσα τους και σε ένα 5χρονο αγγελούδι.

Σύμφωνα με την Real News ο γνωστός ποινικολόγος κατέθεσε αίτημα στην ανακρίτρια Πειραιώς επισημαίνοντας κενά στην υπόθεση. «Τα μέχρι τώρα στοιχεία από μαρτυρικές καταθέσεις δείχνουν ότι στο σκάφος μέσα δεν ήταν αυτοί που εμφανίζονται να είναι. Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι αμέσως μετά το έγκλημα έσπευσαν να εξαφανιστούν μέσω ταχύπλ��ων σκαφών αυτοί που πραγματικά ήταν πάνω στο σκάφος» ανέφερε στο Star ο Αλέξης Κούγιας.

Μάλιστα όπως υποστηρίζει έχει πληροφορίες ότι υπήρχε σκάφος με το οποίο διέφυγαν άτομα που βρίσκονταν πάνω στο ταχύπλοο τη στιγμή της σύγκρουσης με τη λάντζα.

«Από πληροφορίες που έχω είναι ότι έκανε (το σκάφος) μία διαδρομή μέχρι την Κύπρο, με μία στάση ανοιχτά της Ρόδου. Αν είναι αλήθεια οι πληροφορίες που έχω δημιουργούνται πάρα πολλά ερωτήματα. Η δε εξαφάνιση ακόμα και μαρτύρων από αυτούς που φέρεται να ήταν στο σκάφος αλλά έφυγαν γιατί δεν είχαν την ψυχική δύναμη να μείνουν στο νησί και να καταθέσουν, δείχνουν μια κατασκευή που είχε σαν μοναδικό σκοπό να εξαφανίσει πρόσωπα τα οποία ήταν είτε δράστες είτε πρόσωπα που ήταν στο σκάφος. Αυτά όλα θα διαλευκανθούν τις επόμενες μέρες με τις ενέργειες τις οποίες έχουμε ζητήσει να γίνουν».

Μάλιστα ο κύριος Κούγιας έχει ζητήσει να γίνει συνολική εξέταση των αποτυπωμάτων όσων επέβαιναν στο ταχύπλοο καθώς και να γίνει άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών τους συνδιαλέξεων και να παραδοθούν στη δικαιοσύνη ακόμη και οι τηλεφωνικές συσκευές τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top