Ο Σώρρας υπόσχεται να πληρώσει την εφορία των Ελλήνων και οι οπαδοί του προσεύχονται στον Δία!

Εκατοντάδες "πιστοί" στην Αρχαία Ολυμπία- Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

​Αιφνιδιάστηκαν όσοι έτυχε να περνούν το μεσημέρι του Σαββάτου από το Αρχαίο Στάδιο στην Αρχαία Ολυμπία. Είδαν γύρω στα 300 άτομα να έχουν μπει στον χώρο του σταδίου, άγνωστο πως, και να επιδίδονται σε όρκους και άλλα δρώμενα προς τον Δία και τους άλλους θεούς του Ολύμπου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «patrisnews.com», οι άνθρωποι που προσεύχονταν ήταν υποστηρικτές του Αρτέμη Σώρρα, του γνωστού «ευεργέτη» που διατείνεται ότι μπορεί να ...σώσει τη χώρα από το δυσβάστακτο χρέος!
Εν τω μεταξύ, όπως μεταδώσαμε το Σάββατο στο star.gr, ο Πατρινός Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος είχε υποστηρίξει στο παρελθόν ότι μπορεί να ξεχρεώσει την Ελλάδα με μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής ξαναχτύπησε! Εμφανίστηκε στην Τρίπολη με look και αέρα wannabe πολιτικού και... έταξε τον ουρανό με τ’ άστρα στους οπαδούς του, που κατέκλυσαν το Πνευματικό Κέντρο της πόλης για να παρακολουθήσουν την ομιλία του.
Ο κύριος Σώρρας κάλεσε ��λους τους Έλληνες να καταθέσουν την εντολή εξουσιοδότησης προς την εφορία, ζητώντας να... πληρωθούν τα χρέη τους μέσα από το λογαριασμό που (υποστηρίζει ότι) υπάρχουν τα... 600 δισ. ευρώ! Όσα χρήματα δηλαδή, έλεγε και στο παρελθόν ότι είχε για να αποπληρώσει το ελληνικό χρέος!
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με τους οπαδούς του!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top