ΔΕΙΤΕ την Ολλανδέζα γυμνάστρια που έκλεψε την καρδιά του Γιώργου Παπανδρέου

Γνωρίστηκαν πέρυσι το καλοκαίρι

ΔΕΙΤΕ την Ολλανδέζα γυμνάστρια που έκλεψε την καρδιά του Γιώργου Παπανδρέου

​Για πρώτη φορά βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της γυναίκας που φαίνεται να έχει κλέψει την καρδιά του Γιώργου Παπανδρέου.

wendy4.jpg
Η εφημερίδα Spirto δημοσιεύει για πρώτη φορά φωτογραφίες της γυναίκας αυτής και αποκαλύπτει το όνομά της αλλά και πληροφορίες για τη ζωή της.

wendy1.jpg
Πρόκειται για την Γουέντι Κόνελι, η οποία διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι και εκείνη χωρισμένη, χωρίς να έχει πάρει διαζύγιο με τον σύζυγό της (όπως και ο Γιώργος Παπανδρέου) και έχει δυο παιδιά.

Η Κόνελι ζει μόνιμα στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Άμστερνταμ.

wendy3.jpg
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα είναι γυμνάστρια και διατηρεί δικό της γυμναστήριο personal training.
Η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Γιώργου Παπανδρέου επισκέπτεται τακτικά τη χώρα μας τα τελευταία 15 χρόνια, ενώ η μια της κόρη ζει μόνιμα στη Σκιάθο.

Εκεί άλλωστε γνωρίστηκε πέρυσι με τον πρώην πρωθυπουργό και εκεί την απαθανάτισε φέτος ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας Spirto.

Με τον Γιώργο Παπανδρέου γνωρίστηκαν στο νησί των Σποράδων όταν εκείνος ετοιμαζόταν για το αγαπημένο του σπορ, το κανό και εκείνη έκανε τζόκινγκ. Η λατρεία για τα σπορ ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν να συζητούν.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει γνωρίσει την Κόνελι στην κόρη του Μαργαρίτα, η οποία επίσης βρίσκεται στη Σκιάθο, καθώς και ότι οι τρεις τους έφαγαν σε ταβέρνα του νησιού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top