ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Δραματικές στιγμές λίγα λεπτά μετά τη ναυτική τραγωδία στην Αίγινα

Άνθρωποι πεσμένοι στη θάλασσα ζητούν βοήθεια- Σκάφη σπεύδουν να βοηθήσουν

​Μέσα σε δευτερόλεπτα γράφτηκαν οι μαύρες σελίδες της ναυτικής τραγωδίας στην Αίγινα, το μεσημέρι της 16ης Αυγούστου. Νεκροί ένα 5χρονο κοριτσάκι, ο 44χρονος πατέρας της, ένας ακόμα άντρας 40-45 ετών (αγνώστων στοιχείων) και ο 58χρονος κυβερνήτης της λάντζας, Στέλιος Τρίμης.

163373.jpg
Το βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο της τραγωδίας, λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα είναι συγκλονιστικό. Οι επιβάτες της λάντζας έχουν πέσει όλοι στη θάλασσα. Άλλοι κολυμπούν και ζητούν βοήθεια. Άλλοι έχουν χάσει τις αισθήσεις τους. Σκάφη έχουν προσεγγίσει το σημείο και προσπαθούν να διασώσουν τον κόσμο. Πετούν σωσίβια και τους τραβούν στις βάρκες τους. Γύρω… συντρίμμια. Ό,τι απέμεινε από το τουριστικό σκάφος «Αντωνία».

163333.jpg
Το πρώτο βίντεο ντοκουμέντο εξασφάλισε το STAR, και το δεύτερο αναρτήθηκε από χρήστη στο youtube.

163332.jpg

Πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί ο 77χρονος χειριστής του ταχύπλοου

Αποχώρησε συνοδεία ισχυρής δύναμης του λιμενικού ο 77χρονος κατηγορούμενος για τη ναυτική τραγωδία στην Αίγινα. Ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή στην Ε' τακτική ανακρίτρια και ως τότε θα παραμείνει κρατούμενος στο λιμεναρχείο Πειραιά.

170816142458_8181.jpg
Εντωμεταξύ, υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες από συγγενείς των θυμάτων, κατά την είσοδο του στα δικαστήρια του Πειραιά. Οι συγγενείς επιτέθηκαν φραστικά ενώ πέταξαν και αντικείμενα στον κατηγορούμενο μόλις αυτός κατέβηκε από το όχημα του λιμενικού σώματος. Την υπεράσπισή του έχει αναλάβει ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

170816142317_7625.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Προθεσμία 48 ωρών για να απολογηθεί πήρε ο κατηγορούμενος για τη ναυτική τραγωδία της Αίγινας

Ανατριχίλα: Αυτό είναι το 5χρονο αγγελούδι που σκοτώθηκε στην Αίγινα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top