ΟΛΗ η αλήθεια για την φοροδιαφυγή του κοσμικού εστιατορίου στην Πάρο με την υψηλή πελατεία

ΔΕΙΤΕ την φωτό του star.gr

ΟΛΗ η αλήθεια για την φοροδιαφυγή του κοσμικού εστιατορίου στην Πάρο με την υψηλή πελατεία

​Το παρκινγκ γνωστού κοσμικού εστιατορίου στην Πάρο έκλεισαν οι ελεγκτές της Οικονομικής Αστυνομίας για φοροδιαφυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παρκινγκ που βρίσκεται στη Νάουσα της Πάρου, θα παραμείνει κλειστό για δύο ημέρες, ενώ στη φωτογραφία του star.gr που βλέπετε φαίνεται η μπάρα να είναι κατεβασμένη.

hjetyjty.jpg
Οι ελεγκτές που έκαναν έλεγχο στο πολύ γνωστό εστιατόριο, που φημίζεται για την «υψηλή πελατεία» του, διαπίστωσαν ότι διέθετε και παρκινγκ, το οποίο χρέωνε με 10 ευρώ τους πελάτες χωρίς, όμως, να εκδίδει αποδείξεις.

Οι υπάλληλοι της ΓΓΔΕ διαπίστωσαν πως πρόκειται για φοροδιαφυγή ευρείας κλίμακας και έκλεισαν το παρκινγκ για 48 ώρες, βάζοντας το γνωστό πλέον αυτοκόλλητο-σήμανση που δηλώνει την επιβολή των κυρώσεων που προβλέπει η νομοθεσία για την μη έκδοση αποδείξεων.

Να σημειωθεί ωστόσο ότι δεν σφραγίστηκε το εστιατόριο αλλά μόνο ο χώρος στάθμευσης, στον οποίο μπορούσαν να παρκάρουν όχι μόνο οι πελάτες του μαγαζιού αλλά όποιος ήθελε.

Μάλιστα αν και στην είσοδο του παρκινγκ εχθές υπήρχε ένα χαρτί το οποίο ανέφερε ότι ο χώρος θα σφραγιστεί για 48 ώρες λόγω φορολογικών παραβάσεων, σήμερα όπως βλέπετε και στην φωτογραφία του star.gr δεν υπάρχει

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top