Τραγωδία στο Πολυλίμνιο:Βράχος ξεκόλλησε από την κακοκαιρία και σκότωσε μια νεαρή κοπέλα

Η φίλη της τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Καλαμάτας-VIDEO ΚΑΙ ΦΩΤΟ από το σημείο

​Τραγική κατάληξη είχε η βόλτα δυο νεαρών γυναικών στο Πολυλίμνιο Μεσσηνίας το μεσημέρι του Σαββάτου.

Όπως διαβάζουμε στο eleftheriaonline, το δυστύχημα συνέβη όταν ένας βράχος ξεκόλλησε και χτύπησε δυο κοπέλες, με αποτέλεσμα η μια να τραυματιστεί θανάσιμα και η άλλη να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

polylimnio2.jpg
Να σημειώσουμε, ότι εκείνη την ώρα στον χώρο βρισκόταν πολύς κόσμος, όπου απολάμβανε το φυσικό τοπίο, όταν ξαφνικά ξεκίνησε πολύ δυνατή βροχή. Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, οι δύο γυναίκες τραυματίστηκαν σοβαρά από πτώση βράχων, την ώρα που έκαναν πεζοπορία στην περιοχή. Χρειάστηκε να εκκενωθεί ο χώρος για να ξεκινήσει η επιχείρηση διάσωσης, που έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες. Το συντονισμό είχε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γαργαλιάνων.

polylimnio3.jpg
Νεκρή είναι μία κοπέλα 24 ετών και τραυματισμένη σοβαρά στο κεφάλι, μία 25χρονη φίλη της η οποία διεκομίσθη στο νοσοκομείο της Τρίπολης και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι δυο κοπέλες μαζί με την παρέα τους, βρίσκονταν για διακοπές στην ευρύτερη περιοχή και εκείνη την ώρα έκαναν πεζοπορία.Το δυστύχημα έγινε μόλις οι νεαροί είχαν περάσει τη δεύτερη λίμνη, όταν ξέσπασε ένα δυνατό μπουρίνι, προκαλώντας κατολίσθηση βράχων.

polylimnio4.jpg
Με αφορμή το άσχημο αυτό περιστατικό πιθανόν και εντός της ημέρας αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για το αν θα παραμείνει ανοιχτός για το κοινό ο χώρος του Πολυλιμνίου ή εάν θα κλείσει για να γίνουν παρεμβάσεις.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top