ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Star: ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ στα νοσοκομεία της χώρας- Κραυγές αγωνίας από τους ασθενείς

Η "απάντηση" του Παύλου Πολάκη στο Star

​Εικόνες ντροπής που δείχνουν ότι το σύστημα υγείας νοσεί. Στην Ιστιαία ασθενής μεταφέρεται με αγροτικό αυτοκίνητο στο κέντρο υγείας γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο.

Την ίδια στιγμή, όπως βλέπετε στην αυτοψία του Star και του Βαγγέλη Γκούμα, στο Αττικό νοσοκομείο τα ράντζα πρωταγωνιστούν και οι ασθενείς φωνάζουν βοήθεια!

Με ζωγραφισμένο τον πόνο στα πρόσωπα τους οι άνθρωποι αυτοί που εκτός από την ασθένεια τους έχουν να αντιμετωπίσουν και την ταλαιπωρία του ράντζου στον διάδρομο μας ζήτησαν να μεταφέρουμε στον αναπληρωτή υπουργό υγείας τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν.

Προβλήματα που όσο περνά ο χρόνος χειροτερεύουν. Εμείς προσπαθήσαμε στις 11 το πρωί όταν έφτασε ο κύριος Πολάκης στο υπουργείο να του μεταφέρουμε τις αδυναμίες του συστήματος αλλά αντιμετωπίσαμε σιωπή.

Έτσι, μεταφέρουμε τις κραυγές αγωνίας των ασθενών μέσα από το Αττικό νοσοκομείο με αυτό το ρεπορτάζ. Τα πράγματα δείχνουν χειροτέρα στο κέντρο υγείας της Ιστιαίας. Οι συγγενής φόρτωσαν στην κυριολεξία τον ασθενή στην καρότσα ενός αγροτικού μαζί με το κρεβάτι και τη φιάλη οξυγόνου και τον μετέφεραν μέχρι το κέντρο υγείας (δείτε εδώ περιοσσότερα).

Ίσως μετά το ρεπορτάζ ο κύριος Πολάκης να θελήσει να δώσει απαντήσεις στους ασθενείς και να μην περιορίζεται στο ασφαλές κομματικό ακροατήριο του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top