Καλοκαίρι στην Αθήνα: Οδηγός λεωφορείου κατέγραψε μια ορδή επιβατών να επιστρέφει από μπανάκι

Το λεωφορείο του «τρόμου» και η ευγένεια… που «σκοτώνει»

​Αν κάποιος έχει πάρει το λεωφορείο για να πάει σε κάποια παραλία της Αττικής το καλοκαίρι… τότε δεν θα πέσει και από τα σύννεφα με το συγκεκριμένο άρθρο αλλά και με το βίντεο!

Ένας οδηγός λεωφορείου με μπόλικο χιούμορ (οφείλουμε να το ομολογήσουμε) αποφάσισε να καταγρ��ψει αυτό που ζει καθημερινά! Στην αρχή, λοιπόν, επικρατεί ηρεμία μέσα στο άδειο λεωφορείο που μόλις έχει ξεκινήσει από την αφετηρία για το δρομολόγιο Σαρωνίδα- Ελληνικό.

Ο οδηγός εξηγεί ότι θα παραλάβει πολίτες οι οποίοι διακρίνονται για την ευγένεια τους όταν επιβιβάζονται στο όχημα, τονίζοντας ότι χωράει 250 περίπου άτομα, ενώ στην στάση περιμένουν χιλιάδες.

Μόλις ανοίγει την πόρτα γίνεται κυριολεκτικά το «έλα να δεις» από τους τρελαμένους επιβάτες. Φωνές, σπρωξίματα, βρισιές, κραυγές από αυτούς που στριμώχνονται και μια πόρτα που δεν κλείνει συμπληρώνουν ιδανικά το δρομολόγιο του «τρόμου» για μια βουτιά.

Όπως καταλαβαίνετε, το βίντεο έχει καταφέρει να γίνει viral μέσα σε λίγες μέρες ενώ έχει σπάσει τα κοντέρ των likes και των shares στα social media!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top