ΜΑΓΕΥΤΗΚΕ η Telegraph από τη Νάξο: «Ιδανική παιδική χαρά για ένα νεαρό θεό»

Ύμνοι από τη βρετανική εφημερίδα για το κυκλαδίτικο νησί

ΜΑΓΕΥΤΗΚΕ η Telegraph από τη Νάξο: «Ιδανική παιδική χαρά για ένα νεαρό θεό»

​Νάξο ψηφίζει για φέτος το καλοκαίρι η βρετανική εφημερίδα The Telegraph και καλεί τους Βρετανούς να επισκεφθούν το νησί, καθώς όπως λέει σε άρθρο της είναι ο ιδανικός προορισμός για οικογενειακές διακοπές.

Η δημοσιογράφος της εφημερίδας δηλώνει μαγεμένη από τις αμμώδεις παραλίες της Νάξου, το εύρος των δραστηριοτήτων σε ξηρά και θάλασσα, την απίστευτη ποιότητα των τοπικών προϊόντων, αλλά και την ζεστή φιλοξενία των κατοίκων.

«Η Νάξος είναι τόσο μεγάλη για να προσφέρει πολλές θαλάσσιες και υπαίθριες δραστηριότητες, αλλά και τόσο μικρή, ώστε αυτές να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Τα χωριά της ενδοχώρας αποτελούν το ιδανικό καταφύγιο για απόδραση από την καλοκαιρινή ζέστη, ενώ στο νησί μπορείτε να βρείτε 40 χιλιόμετρα πεζοπορικών διαδρομών μέσα από πανέμορφες λοφώδεις φάρμες», αναφέρει το άρθρο της Telegraph.

Η δημοσιογράφος μάλιστα προτείνει και μια εκδρομή με ιστιοπλοϊκό στα Κουφονήσια και περιγράφει τις απίθανες στιγμές που έζησε εκεί μαζί με την τετράχρονη κόρη της.

«Η στιγμή που κάθισα δίπλα στα αρχαία μνημεία και ζωγράφισα, ήταν η δική μου απόλυτη στιγμή ηρεμίας: μας περιέβαλε η θάλασσα, ο ήλιος και ο ουρανός και μόνο λίγοι άνθρωποι και επομένως περάσαμε ποιοτικό χρόνο μεταξύ μας. Αυτό για εμένα είναι πολυτέλεια στις διακοπές με την οικογένειά μου… και η Νάξος είναι η ιδανική παιδική χαρά για ένα νεαρό θεό», γράφει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top