ΕΝΤΑΣΗ στα κεντρικά γραφεία της «Μαρινόπουλος»- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για το αίτημα υπαγωγής στον Πτωχευτικό Κώδικα που κατέθεσε η επιχείρηση

ΕΝΤΑΣΗ στα κεντρικά γραφεία της «Μαρινόπουλος»- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη

​Ένταση δημιουργήθηκε όταν εργαζόμενοι της εταιρίας «Μαρινόπουλος», συγκεντρώθηκαν έξω από τα κεντρικά γραφεία στον Άλιμο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το αίτημα υπαγωγής στον Πτωχευτικό Κώδικα που κατέθεσε η επιχείρηση.

156656.jpg
Νωρίτερα, οι εργαζόμενοι αλλά και εκπρόσωποι του κλαδικού σωματείου εμποροϋπαλλήλων πραγματοποίησαν πορεία μέσα στον χώρο των κεντρικών γραφείων της εταιρείας, όταν έπειτα από μία ένταση που προκλήθηκε κατάφεραν να παρακάμψουν τη φύλαξη, να ανοίξουν την πόρτα και να εισέλθουν εντός του χώρου της εταιρείας.

156657.jpg
Οι εργαζόμ��νοι και οι εκπρόσωποί τους ζητούν από χθες να έχουν μία συνάντηση με τη διοίκηση της εταιρείας ώστε να αποκτήσουν μία εικόνα των όσων σχεδιάζει, μέχρι στιγμής όμως δεν έχουν λάβει κάποια απάντηση για το αίτημά τους.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν εργαζόμενοι έξω από το σούπερ μάρκετ "Μαρινόπουλος" στην οδό Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη.
16790527.jpg
Η εταιρεία απασχολεί 2.000 εργαζόμενους στη Βόρεια Ελλάδα. Για την Πέμπτη οι εργαζόμενοι προγραμματίζουν πορεία διαμαρτυρίας, με κατάληξη στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και για την Παρασκευή γενική συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
16790528.jpg

16790539.jpg
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top