Νέες φώτο από την πύρινη κόλαση στη Χαλκιδική: Η φωτιά έφτασε μέχρι την είσοδο σούπερ μάρκετ

Μάχη με τις φλόγες και τον άνεμο δίνουν οι Πυροσβέστες στο Μαρμαρά (VIDEO)

​Νωρίτερα σας δείξαμε από το star.gr, τις πρώτες φωτογραφίες από την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Μαρμαρά Χαλκιδικής, με τις φλόγες να «γλείφουν» το ξενοδοχειακό συγκρότημα «Πόρτο Καρράς».

1114.jpg
Στις νέες φωτογραφίες αλλά και στο video που είδε το φως της δημοσιότητας από το halkidikinews, βλέπετε την πύρινη κόλαση που έχει ξεσπάσει στην θέση Χοντρή Ράχη (που βρίσκεται ανάμεσα στον Μαρμαρά και στο «Πόρτο Καρράς»).

1115.jpg
Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και 13 πεζοπόρα. Από αέρος επιχειρούν πέντε πυροσβεστικά αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα, ενώ οι κάτοικοι είναι έντρομοι και αναφέρουν πως «η φωτιά φεύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα από τον αέρα που φυσά» και δυσχεραίνει πολύ το έργο της Πυροσβεστικής.

222.jpg
Χαρακτηριστικό της μάχης που δίνουν οι Πυροσβέστες με την φωτιά, είναι ότι οι πύρινες γλώσσες έφτασαν μέχρι την είσοδο σούπερ μάρκετ, το οποίο ευτυχώς είχε εκκενωθεί νωρίτερα από υπαλλήλους και κόσμο, ενώ στο σημείο υπήρχαν οχήματα της πυροσβεστικής.

αρχείο λήψης.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top