Παιχνίδια αισχροκέρδειας σε βάρος τουριστών- Πληρώνουν 2 ευρώ για ένα μπουκάλι νερό!

Η κάμερα του STAR ήταν εκεί και στη θέα της… οι τιμές άλλαξαν

Παιχνίδια αισχροκέρδειας σε βάρος τουριστών- Πληρώνουν 2 ευρώ για ένα μπουκάλι νερό!

​Ακόμη και οι Έλληνες τουρίστες πέφτουν θύματα αισχροκέρδειας από επιτήδειους, οι οποίοι φτάνουν στο σημείο να πωλούν το μπουκάλι το νερό στα περίπτερα 2 ευρώ, χωρίς να κόβουν απόδειξη.

Δείτε όμως πως αλλάζουν οι τιμές στην θέα της κάμερας του STAR με τον Βαγγέλη Γκούμα.

«Το πήρα 2 ευρώ χωρίς απόδειξη». Αυτό στην αρχή γιατί μόλις ο περιπτεράς που πουλούσε τα νερά σχεδόν στον δρόμο είδε την κάμερα μπήκε γρήγορα στο π��ρίπτερο για να πέσουν στη συνέχεια οι τιμές.

Το νερό έπεσε στο 1,5 ευρώ, το αναψυκτικό από τα 2,5 ευρώ κατέβηκε στα 2 ευρώ και οι αποδείξεις έπεφταν βροχή.

Κάποια στιγμή το συνεργείο του STAR απομακρύνθηκε από το περίπτερο που βρίσκεται κάτω από την Ακρόπολη, αλλά επέστρεψε ξαφνικά και ο περιπτεράς δεν τους πρόλαβε την ώρα που ο δημοσιογράφος ρώτησε τον τουρίστα αν πήρε απόδειξη.

Σε περίπτερο που απέχει μόλις 50 μέτρα και βρίσκεται στην ίδια ευθεία με το προηγούμενο, οι τιμές ήταν πολύ χαμηλότερες.

Στο περίπτερο που βρίσκεται ακριβώς στην είσοδο της Ακρόπολης, τουρίστες κατήγγειλαν ότι ο ιδιοκτήτης έλεγε ότι δεν είχε εμφιαλωμένα νερά για να αναγκάζονται να αγοράζουν χυμούς έναντι 4,5 ευρώ.

Σε παραλία της Θεσσαλονίκης τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Όπως σας ενημερώσαμε στο star.gr, στην απόδειξη φαίνεται ότι ο καφές χρεώνεται 5 ευρώ, ο χυμός 7 ευρώ και το μπουκάλι το νερό αν είναι δυνατόν… 6 ευρώ.

Για την ιστορία το νερό διατίθεται σε προτεινόμενη τιμή και ο περιπτεράς μπορεί να το πουλά όσο θέλει, αλλά πάντα με απόδειξη και όχι με...εκπτώσεις στην θέα της κάμερας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top