Εισαγγελική παρέμβαση για τις δηλώσεις Πολάκη κατά δικαστών διέταξε η Κουτζαμάνη

Την έρευνα αναλαμβάνει ο Αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου- Πρώτη ανάρτηση:17/06/2016 13:29

Εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή τις καταγγελίες του αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη περί παραδικαστικού κυκλώματος έδωσε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Ο εισαγγελέας Δημήτρης Δασούλας που αναλαμβάνει την έρευνα αναμένεται να καλέσει το στέλεχος της κυβέρνησης, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες του.

Η εισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου στην παραγγελία της αναφέρει:

«Προς
Τον κ. Δημήτριο Δασούλα
Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Σας διαβιβάζουμε φύλλα ηλεκτρονικού τύπου, στα οποία περιέχονται δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, σύμφωνα με τις οποίες «…Υπάρχει μεγάλο θέμα με τη Δικαιοσύνη. Το δικαστικό σώμα απαιτεί νέο αίμα, καθώς πολλοί δικαστές είναι εξαρτημένοι και μέλη παραδικαστικών κυκλωμάτων, ένα πολύ μεγάλο μέρος των δικαστών – για να το πω κομψά - έχει δεσμεύσεις ή - για να το πω λιγότερο κομψά - είναι στο παραδικαστικό κύκλωμα του παρελθόντος ή του παρόντος» και παρακαλούμε να ενεργήσετε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, προς διακρίβωση της βασιμότητας των καταγγελλομένων. Επίσης να ενεργήσετε οποιαδήποτε άλλη ανακριτική πράξη ήθελε κριθεί αναγκαία.

H Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου
Ευτέρπη Κουτζαμάνη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΚΛΗΡΗ απάντηση της Ένωσης Δικαστών σε Πολάκη! Να παρέμβει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας!

Δεν έχει STOP ο Πολάκης! Δεν του έφταναν οι δημοσιογράφοι, τα βάζει τώρα και με τους δικαστές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top