Εύσημα στο δήμαρχο της Πάρου! Δείτε πως κατάφερε να κερδίσει την... μάχη του ασθενοφόρου

Τελικά το ασθενοφόρο θα παραμείνει στο νησί και δεν θα μεταφερθεί στην Μύκονο

Εύσημα στο δήμαρχο της Πάρου! Δείτε πως κατάφερε να κερδίσει την... μάχη του ασθενοφόρου
Η κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της Υγείας, δεν διαφέρει σε τίποτα με αυτήν που επικρατεί σ' ολόκληρη τη χώρα μας. Είναι χαοτική. Απτή απόδειξη το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην Πάρο. Για την παραμονή ενός ασθενοφόρου στο κοσμοπολίτικο αυτό νησί, στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση!

Ο δήμαρχος Πάρου, μετά από συνεχείς προσπάθειες, τόσο με τους βουλευτές Κυκλάδων, όσο και με την Περιφέρεια έπαιξε το τελευταίο του χαρτί στην προβλήτα του λιμανιού της Παροικίας.

Τι έκανε; Σύμφωνα με το cyclades24.gr, άρπαξε το κλειδί του ασθενοφόρου με συνέπεια την ακινητοποίησή του. Στελέχη του ΕΚΑΒ Πάρου ενημέρωσαν την διοίκηση για την εξέλιξη αυτή και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του Δημάρχου με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, ματαιώθηκε προσωρινά, η μεταφορά του ασθενοφόρου στη Μύκονο.

''Το παλιό ασθενοφόρο ήταν δωρεά για τη Πάρο οπότε δεν μπορεί να φύγει και το νέο ήρθε μετά από πρόγραμ��α του ΕΣΠΑ από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για συγκεκριμένο νησί με τεχνικό δελτίο. Άρα δεν μπορεί να μετακινηθεί από το νησί'', έλεγε ο δήμαρχος που έγινε θέμα συζήτησης εντός κι εκτός του νησιού.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top