Ο 14χρονος οπλοφορούσε! Είχε επιτεθεί και στον γιο μου- Ο πατέρας του ήθελε να τον κάνει άντρα!

Τι λέει η μητέρα ενός συμμαθητή του θύτη και του θύματος από τη Γέφυρα Θεσσαλονίκης- Πρώτη ανάρτηση 11:27

Ο 14χρονος οπλοφορούσε! Είχε επιτεθεί και στον γιο μου- Ο πατέρας του ήθελε να τον κάνει άντρα!

​Η μητέρα ενός 14χρονου συμμαθητή του δράστη από τη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, κα Τζούτζου μιλώντας στο "Καλημέρα Ελλάδα" αποκάλυψε ότι ο ανήλικος είχε συχνά επιθετική συμπεριφορά.

«Μια μέρα στο σχόλασμα έφευγε ο γιος μου με την παρέα του και από πίσω του έτρεξε ο ανήλικος φερόμενος ως δράστης και το έριξε κάτω. Τραυματίστηκε ο γιος μου. Πήγα στη διευθύντρια και ανέφερα το γεγονός και πήρε αποβολή. Είχαν καλέσει τον πατέρα του και του έκαναν συστάσεις» περιγράφει η κα Τζούτζου.
130616174820_0027.jpg
«Οπλοφορούσε, δεν ξέρω με τι όπλο. Μπορεί να ήταν αεροβόλο. Όταν το ανέφερα στη διευθύντρια, μου είπε ότι μέσα στην τάξη βρήκε σκάγια» πρόσθεσε για τον ανήλικο που ομολόγησε ότι μαχαίρωσε και σκότωσε τον φίλο του.
«Όλα ξεκινούν μέσα από το σπίτι» είπε η γυναίκα, υποστηρίζοντας ότι «τον είχε γαλουχήσει ο πατέρας του. Τον έβαζε να σφάζει κότες, κουνέλια, ήθελε να τον κάνει άνδρα».
130616212520_0704.jpg
Ο 14χρονος οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης για να απολογηθεί για τη δολοφονία του συμμαθητή του, Τάσου.
Η κα Μαριάνθη Τζούτζου επανέλαβε τα λεγόμενα της στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα". «Το παιδί δεν φταίει σε κάτι. Ο χαρακτήρας των παιδιών διαμορφώνεται από τους γονείς. Το παιδί δεν γεννήθηκε δολοφόνος. Το παιδί είχε κάποιο πρόβλημα που οι γονείς αγνόησαν» τόνισε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top