Γιατί άρπαξε το κουζινομάχαιρο και ΕΣΦΑΞΕ τον 14χρονο φίλο του-Τον έλεγαν χοντρό και γκαγκά!

Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι πηγαίνουν στο σημείο της άγριας δολοφονίας και αφήνουν κεράκια και σημειώματα

Γιατί άρπαξε το κουζινομάχαιρο και ΕΣΦΑΞΕ τον 14χρονο φίλο του-Τον έλεγαν χοντρό και γκαγκά!

​Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέρχονται από όσα ομολόγησε ο ανήλικος δράστης στις αρχές ο 14χρονος ισχυρίστηκε ότι αντιμετώπιζε τα πειράγματα και τα αρνητικά σχόλια των υπολοίπων παιδιών του χωριού επειδή δεν μπορούσε να τρέξει όπως οι άλλοι καθώς ήταν πιο ευτραφής, ενώ σχολίαζαν αρνητικά και την ομιλία του.

1.jpg
Ακόμα, ο ανήλικος δράστης φέρεται να είπε ότι δεν το είχε σχεδιάσει ενώ περιέγραψε πως το θύμα στη διαδρομή που έκαναν μαζί το μοιραίο βράδυ δεν σταματούσε να του λέει διάφορα υποτιμητικά πράγματα για τον ίδιο και την οικογένεια του.

2.jpg

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, οι φίλοι και συμμαθητές του δράστη του είχαν δώσει το παρατσούκ��ι «γκαγκά». Το παιδί επιπλέον έχει μια ιδιαιτερότητα στην ομιλία καθώς μιλά πιο αργά από τα υπόλοιπα, γεγονός που προκαλούσε τα πειράγματα των συμμαθητών του.

4.jpg

Στα «μαύρα» έχει ντυθεί το χωριό-Σημειώματα και λουλούδια αφήνουν συγγενείς και φίλοι στον τόπο της δολοφονίας του 14χρονου

Στο πένθος βυθίστηκε από χθες το χωριό Γέφυρα της Θεσσαλονίκης, μετά τη δολοφονία του 14χρονου Τάσου από τα χέρια του φίλου του, συμμαθητή του και συγχωριανού του.

Σήμερα το απόγευμα θα τελεστεί η κηδεία του άτυχου Τάσου, ενώ ο 14χρονος δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Από το πρωί φίλοι και συμμαθητές του 14χρονου θύματος, ντυμένοι στα μαύρα έχουν συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι της οικογένειας του Τάσου, περιμένοντας να του πουν το τελευταίο αντίο.

Στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 14χρονος, με δυο μαχαιριές στο λαιμό, συγχωριανοί του αφήνουν λουλούδια, ενώ ένα καντηλάκι έχει αναφτεί στην μνήμη του. Ένα σημείωμα στα χορτάρια γράφει: «14 χρόνια ΜΟΝΟ κράτησε το όνειρό σου, ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Τασούλη».

76i48768.jpg

153430.jpg

153435.jpg


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΟΚΑΡΕΙ η ομολογία του 14χρονου:«Με μείωνε και μιλούσε άσχημα για μένα και την οικογένειά μου»

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! Σκότωσε τον 14χρονο Τάσο γιατί του είπε ότι ο πατέρας του έχει καλύτερο τρακτέρ

ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΚ! Ο 14χρονος Τάσος ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ από τον ίδιο του τον φίλο-Ομολόγησε το έγκλημα

ΘΡΗΝΟΣ για τον 14χρονο που βρέθηκε ΣΦΑΓΜΕΝΟΣ-Για ανθρωποκτονία μιλά ο ιατροδικαστής-ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top