ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΚ! Ο 14χρονος Τάσος ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ από τον ίδιο του τον φίλο-Ομολόγησε το έγκλημα

Πάγωσαν ακόμα και οι αστυνομικοί από την ομολογία

ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΚ! Ο 14χρονος Τάσος ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ από τον ίδιο του τον φίλο-Ομολόγησε το έγκλημα

​Συνομήλικος συμμαθητής του άτυχου 14χρονου φαίνεται πως είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας που αποκαλύφθηκε το πρωί στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, προκαλώντας σοκ στο πανελλήνιο.

Πρόκειται για τον ανήλικο που συνόδευε το αδικοχαμένο αγόρι, μετά την αποχώρησή του από το αναψυκτήριο, όπου είχε πάει χθες το βράδυ για διασκέδαση.

Ο 14χρονος κατηγορούμενος ως δράστης φέρεται ότι ομολόγησε την πράξη του, ενώ προς το παρόν παραμένουν αδιευκρίνιστα τα κίνητρα του εγκλήματος.

Εξακολουθεί να παραμένει στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου από νωρίς προσήχθη για εξέταση.

Το μαχαίρι και το DNA που άφησε πίσω του ο δράστης τον πρόδωσαν

Η πάλη του Τάσου με τον φονιά και το DNA που βρέθηκε στα νύχια του θύματος, καθώς και το μαχαίρι που άφησε από απειρία ο δράστης στον τόπο του εγκλήματος, ήταν τα στοιχεία που έλυσαν το γρίφο.

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων της αστυνομίας «έδειξαν» τον δολοφόνο.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο 14χρονος διασκέδαζε ως αργά το βράδυ του Σαββάτου στο αναψυκτήριο του χωριού μαζί με άλλα παιδιά. Εκεί βρίσκονταν και οι γονείς του. Γύρω στα μεσάνυχτα το παιδί, έφυγε παρέα με έναν αδελφικό φίλο και γείτονα του για να επιστρέψουν, όπως είπαν, στο σπίτι.

Οι δρόμοι των δύο παιδιών χώρισαν λίγη ώρα αργότερα, μερικές δεκάδες μέτρα πριν το θύμα φτάσει στο σπίτι του. Από κει και πέρα τα ίχνη του χάθηκαν.

Όσο περνούσε η ώρα η αγωνία για την ανεύρεση του παιδιού μεγάλωνε. Μέχρι το πρωί της Κυριακής, σχεδόν ολόκληρο το χωριό αναζητούσε τον 14χρονο σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο της περιοχής.

Τελικά λίγο πριν τις 10 το πρωί ένας φίλος της οικογένειας βρήκε τυχαία το παιδί νεκρό στην άκρη ενός κοινοτικού πάρκου δίπλα από το κλειστό γυμναστήριο του χωριού, περίπου 500 μέτρα μακριά από το σημείο που το είδαν χθες βράδυ για τελευταία φορά.

Ο ιατροδικαστής εντόπισε θανατηφόρα τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό του παιδιού και έντονα ίχνη πάλης.

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν ως κίνητρο της δολοφονίας τη ληστεία καθώς στα ρούχα του παιδιού βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο απενεργοποιημένο καθώς και τα χρήματα που είχε μαζί του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Το 14χρονο αγόρι ΓΝΩΡΙΖΕ το δολοφόνο του-Σε ανήλικο επικεντρώνονται οι έρευνες

ΘΡΗΝΟΣ για τον 14χρονο που βρέθηκε ΣΦΑΓΜΕΝΟΣ-Για ανθρωποκτονία μιλά ο ιατροδικαστής-ΒΙΝΤΕΟ

ΑΥΤΟΣ είναι ο 14χρονος που βρέθηκε ΣΦΑΓΜΕΝΟΣ στη Θεσσαλονίκη–Πάλεψε με το δολοφόνο του

ΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη! Σφαγμένος και πεταμένος σε ένα χωράφι βρέθηκε ο 14χρονος μαθητής

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top