ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Το 14χρονο αγόρι ΓΝΩΡΙΖΕ το δολοφόνο του-Σε ανήλικο επικεντρώνονται οι έρευνες

Ένα κουζινομάχαιρο βρέθηκε δίπλα στο άτυχο αγόρι

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Το 14χρονο αγόρι ΓΝΩΡΙΖΕ το δολοφόνο του-Σε ανήλικο επικεντρώνονται οι έρευνες

Στα ίχνη του δολοφόνου του 14χρονου που βρέθηκε σφαγμένος το πρωί σε κοινοτικό πάρκο στο χωριό Γέφυρα Θεσσαλονίκης, βρίσκεται η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, όλα δείχνουν ότι ο νεαρός γνώριζε τον άνθρωπο που τον σκότωσε με τον πιο φρικτό τρόπο. Οι αρχές επικεντρώνονται στο στενό φιλικό περιβάλλον του άτυχου θύματος ενώ δεν αποκλείεται ο δράστης να είναι ανήλικος.

Κουζινομάχαιρο βρέθηκε δίπλα στη σορό του παιδιού ενώ ο στυγερός δολοφόνος δεν δίστασε να καρφώσει κοφτερό μαχαίρι στην καρωτίδα του άτυχου παιδιού.

Η ασφάλεια ερεύνησε τα δαχτυλικά αποτυπώματα στο μαχαίρι αλλά και το dna που βρέθηκε στα νύχια του παιδιού καθώς πάλεψε για τη ζωή του. Μάλιστα είναι πλέον θέμα διαδικαστικό για να εξιχνιαστεί η υπόθεση.

Επιπλέον σύμφωνα με πληροφορίες του Star, στην Αστυνομική Διεύθυνση της Θεσσαλονίκης καταθέτει ένας ανήλικος μαζί με τους γονείς του. Ακόμα δεν είναι γνωστό αν ο νεαρός σχετίζεται με τη δολοφονία του 14χρονου ή αν είναι βασικός μάρτυρας που θα ρίξει φως στην τραγική αυτή υπόθεση.

Ο 14χρονος διασκέδαζε ως αργά το βράδυ στο αναψυκτήριο του χωριού μαζί με άλλα παιδιά. Εκεί βρίσκονταν και οι γονείς του. Γύρω στα μεσάνυχτα το παιδί, έφυγε παρέα με έναν αδελφικό φίλο και γείτονα του για να επιστρέψουν, όπως είπαν, στο σπίτι.

Οι δρόμοι των δύο παιδιών χώρισαν λίγη ώρα αργότερα, μερικές δεκάδες μέτρα πριν το θύμα φτάσει στο σπίτι του. Από κει και πέρα τα ίχνη του χάθηκαν.

Όσο περνούσε η ώρα η αγωνία για την ανεύρεση του παιδιού μεγάλωνε. Μέχρι το πρωί σχεδόν ολόκληρο το χωριό αναζητούσε τον 14χρονο σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο της περιοχής.

Τελικά λίγο πριν τις 10 το πρωί ένας φίλος της οικογένειας βρήκε τυχαία το παιδί νεκρό στην άκρη ενός κοινοτικού πάρκου δίπλα από το κλειστό γυμναστήριο του χωριού, περίπου 500 μέτρα μακριά από το σημείο που το είδαν χθες βράδυ για τελευταία φορά.

Ο ιατροδικαστής εντόπισε θανατηφόρα τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό του παιδιού και έντονα ίχνη πάλης.

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν ως κίνητρο της δολοφονίας τη ληστεία καθώς στα ρούχα του παιδιού βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο απενεργοποιημένο καθώς και τα χρήματα που είχε μαζί του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΘΡΗΝΟΣ για τον 14χρονο που βρέθηκε ΣΦΑΓΜΕΝΟΣ-Για ανθρωποκτονία μιλά ο ιατροδικαστής-ΒΙΝΤΕΟ

ΑΥΤΟΣ είναι ο 14χρονος που βρέθηκε ΣΦΑΓΜΕΝΟΣ στη Θεσσαλονίκη–Πάλεψε με το δολοφόνο του

ΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη! Σφαγμένος και πεταμένος σε ένα χωράφι βρέθηκε ο 14χρονος μαθητής

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top