Κάτω από κουβέρτες και σεντόνια τα 26 εκατομμύρια χάπια που προορίζονταν για τους τζιχαντιστές

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών που έχει κατασχεθεί στην Ελλάδα

Κάτω από κουβέρτες και σεντόνια τα 26 εκατομμύρια χάπια που προορίζονταν για τους τζιχαντιστές

​Αραβική εταιρία που έχει στενές διασυνδέσεις με τους τζιχαντιστές στη Λιβύη, κρύβεται σύμφωνα με πληροφορίες πίσω από το παράνομο φορτίο εκατομμυρίων ναρκωτικών χαπιών που εντοπίστηκαν μέσα σε κοντέινερ στο λιμάνι του Πειραιά, από τη δίωξη ναρκωτικών του ΣΔΟΕ.

Επί 16 μερόνυχτα η δίωξη ναρκωτικών του ΣΔΟΕ επιτηρούσε διακριτικά το ύποπτο κοντέινερ με τις κουβέρτες και τα λευκά είδη.

«Ήταν υπό αυστηρή επιτήρηση με ένα σκοπό…μην τυχόν μη γίνει αλλαγή πορείας ή παραλήπτη» εξήγησε ο κ.Λουκάς Δαναμπάσης από τη Δίωξη Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ.

Η κρίσιμη πληροφορία είχε δοθεί στο ΣΔΟΕ αρκετές μέρες πριν, από την DIA, την αμερικάνικη δίωξη ναρκωτικών και οι ελληνικές διωκτικές αρχές εντόπισαν έγκαιρα το πλοίο από την Ινδία το οποίο στις 10 Μαΐου, ξεφόρτωσε το εμπορευματοκιβώτιο στον Πειραιά. Παραλήπτης ήταν μια εταιρία ύποπτη για παράνομη δραστηριότητα. «Έχει χα��ακτηριστεί ως ύποπτη για σχέσεις με το Ισλαμικό Κράτος».

Κάτω από τα σεντόνια και τις κουβέρτες κρύβονταν 26 εκατομμύρια ναρκωτικά χάπια… από τις μεγαλύτερες ποσότητες που έχει κατασχεθεί πανευρωπαϊκά και η μεγαλύτερη στην Ελλάδα»

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών βράβευσε μάλιστα τα στελέχη του ΣΔΟΕ υποσχόμενος ενίσχυση του σώματος με προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στον Πειραιά!Κατασχέθηκαν χάπια που κάνουν τους τζιχαντιστές,αδίστακτους δολοφόνους

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top