Η επόμενη μέρα μετά το λουκέτο του Athens Ledra- ΑΠΟΓΝΩΣΗ για εργαζόμενους και πελάτες

Η κάμερα του Star μπήκε μέσα στο ξενοδοχείο

Η επόμενη μέρα μετά το λουκέτο του Athens Ledra- ΑΠΟΓΝΩΣΗ για εργαζόμενους και πελάτες

​Πελάτες που αποχωρούν με τις βαλίτσες τους, εργαζόμενοι οι οποίοι ζητούν εξηγήσεις γιατί χάνουν την δουλειά τους και ένα εμβληματικό ξενοδοχείο της Αθήνας που ξαφνικά βάζει λουκέτο.

«Έχουμε παιδιά, έχουμε οικογένειες, έχουμε σπίτια, έχουμε ενοίκια. Εγώ δυο ενοίκια χρωστάω. Ποιος θα μου τα πληρώσει. Αύριο στο δρόμο θα είμαι» λέει μία από τις εργαζόμενες στο Star.

Είναι η αγωνία των 230 εργαζομένων σε ένα από τα πλέον γνωστά ξενοδοχεία που στις σουίτες του έχει φιλοξενήσει από star μέχρι πολι��ικούς και επιχειρηματίες. Το Athens Ledra το μεσημέρι της Τρίτης ανακοίνωσε ότι διακόπτει την λειτουργία του με τους υπάλληλους του να αναζητούν ευθύνες.

Συνολικά 314 δωμάτια, πολυτελή εστιατόρια μια από της πλέον εντυπωσιακές πισίνες με θέα στην Ακρόπολη και τον Πειραιά. Η κάμερα του Star μπήκε στο ξενοδοχείο και τις εικόνες χλιδής από το παρελθόν τώρα διαδέχονται εικόνες εγκατάλειψης, άστρωτα κρεβάτια, μπαρ γεμάτα από άπλυτα ποτήρια και τραπέζια που μετά το πρωινό κάνεις δεν έχει καθαρίσει.

Την δική τους περιπέτεια ζουν και οι πελάτες του ξενοδοχείου που ξαφνικά τους ανακοινώθηκε ότι θα πρέπει το συντομότερο να το εγκαταλείψουν καθώς διακόπτει την λειτουργία του.

Η πληρότητα στο ξενοδοχείο σύμφωνα με τους εργαζόμενους ξεπερνούσε το 90% ωστόσο οι ίδιοι παραμένουν απλήρωτοι από τον Μάρτιο ενώ το Πάσχα δεν τους καταβλήθηκε ούτε το δώρο με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top