ΘΡΙΛΕΡ στο Μαρούσι: Λεπτομέρειες ΣΟΚ για τη δολοφονία της Ελευθερίας- Θύμα του ΔΡΑΚΟΥ;

Χθες γράφτηκε ο τραγικός επίλογος της εξαφάνισης της εύπορης Αθηναίας

ΘΡΙΛΕΡ στο Μαρούσι: Λεπτομέρειες ΣΟΚ για τη δολοφονία της Ελευθερίας- Θύμα του ΔΡΑΚΟΥ;

​Σε γρίφο για γερούς λύτες εξελίσσεται η δολοφονία- όπως όλα δείχνουν- της Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Όπως σας ενημέρωσε σε παλαιότερη ανάρτηση του το star.gr, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε χθες, Τετάρτη νεκρή στο υπόγειο γκαράζ σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι.

Οι συγγενείς της Ελευθερίας την αναζητούσαν εδώ και περίπου ένα μήνα, ενώ η μητέρα της πριν από λίγες μέρες άφησε την τελευταία της πνοή με τον καημό της κόρης της…

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το σοκαριστικό τέλος της

Η σορός της 69χρονης βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη ενώ γύρω της υπήρχαν στεγνές κηλίδες αίματος. Ήταν ημίγυμνη, με σκισμένα ρούχα, ενώ η τσάντα με τα προσωπικά της αντικείμενα βρέθηκε πεταμένη δίπλα της. Ωστόσο, από την τσάντα δεν λείπει τίποτα… οπότε εικάζεται πως η άτυχη γυναίκα δεν έπεσε θύμα αδίστακτων ληστ��ν.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι κάποιος προσπάθησε να την βιάσει αφού της είχε καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα σε όλο της το σώμα. Το ασανσέρ του σούπερ μάρκετ σταματούσε στο μείον δύο υπόγειο γκαράζ, όπου η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Τούνελ» βρήκε το αυτοκίνητο της.

Το τρίτο επίπεδο δεν ανήκει στο κατάστημα και παλαιότερα λειτουργούσε σαν δημοτικό γκαράζ. Δεν το χρησιμοποιούσε κανείς και πρόσβαση υπήρχε μόνο μέσω του κλιμακοστασίου.

Σε κανένα επίπεδο του υπόγειου γκαράζ του σούπερ μάρκετ δεν υπήρχαν κάμερες ασφαλείας.

Θύμα του «Δράκου του Αμαρουσίου»;

Σύμφωνα με πληροφορίες του anikolouli.gr, ερευνάται αν το έγκλημα συνδέεται με τις επιθέσεις του «Δράκου του Αμαρουσίου» που συνελήφθη. Ο 30χρονος συνήθιζε να επιτίθεται στα θύματα του σε υπόγειους χώρους και διαβάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε ένα παρκινγκ γράφτηκε ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ-ΝΕΚΡΗ η εύπορη Ελευθερία Αγραφιώτου που αγνοούνταν

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top