Πήγε να ρίξει σε γκρεμό την πρώην σύζυγό του-Είχε προσπαθήσει να την πατήσει και με γουρούνα

Την Δευτέρα θα απολογηθεί στην ανακρίτρια ο 45χρονος δράστης

Πήγε να ρίξει σε γκρεμό την πρώην σύζυγό του-Είχε προσπαθήσει να την πατήσει και με γουρούνα

Εξηγήσεις στην ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Ρόδου θα κληθεί να δώσει την Δευτέρα ένας 45χρονος από την Ρόδο, ο οποίος αποπειράθηκε να σκοτώσει για δεύτερη φορά την σύζυγό του, μέσα σε μερικούς μήνες!

H 40χρονη γυναίκα κατήγγειλε την περασμένη Τρίτη στην Αστυνομία ότι το βράδυ, ενώ επέστρεφε από την δουλειά της στο σπίτι της με το μοτοποδήλατό της, ο 45χρονος έπεσε με το δικό του μοτοποδήλατο πάνω της και άρχισε να την σπρώχνει στην άκρη ενός υψώματος κάτω από το οποίο υπάρχει γκρεμός, ενώ ταυτόχρονα την χτυπούσε με την σέλα του δικύκλου!

Η 40χρονη που κατάφερε να διαφύγει κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και ο 45χρονος συνελήφθη, ενώ στη συνέχεια προσήχθη στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου η οποία και άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Το απίστευτο της υπόθεσης, είναι πως τον περασμένο Ιανουάριο, ο 45χρονος (που έχει οδηγηθεί πολλές φορές στη Δικαιοσύνη), επιχείρησε να πατήσει την εν δι��στάσει σύζυγό του με μία «γουρούνα» και είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 15 μηνών από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top