Δεκάδες επώνυμοι στον ανακριτή:Καταθέσεις φωτιά για το εστιατόριο της κόκας στο Κολωνάκι

Ασύλληπτος παραμένει ακόμα ο επιχειρηματίας που διακινούσε και άλλα ναρκωτικά (VIDEO)

​Ασύλληπτος παραμένει ο επιχειρηματίας που διατηρούσε εστιατόριο στο Κολωνάκι και καταζητείται για διακίνηση κοκαίνης και άλλων ναρκωτικών. Την ίδια ώρα, δεκάδες επώνυμοι Αθηναίοι καλούνται από τον ανακριτή και εξετάζονται ως μάρτυρες καθώς εμφανίζονται ως πελάτες του επιχειρηματία, δίνοντας καταθέσεις «φωτιά».

Από το γραφείο της 28ης τακτικής ανακρίτριας, περνούν και καταθέτουν ηθοποιοί, σεναριογράφοι μέχρι σύζυγοι επιχειρηματιών. Ένας γνωστός σεναριογράφος, υποστηρίζει πως με τον επιχειρηματία τον έφερε σε επαφή μια πανέμορφη, γνωστή ηθοποιός:

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΚΑΙΝΗ:

«Ένα βράδυ, τέλη Σεπτεμβρίου, αφού είχαν διασκεδάσει με την κυρία του είπε ότι έπρεπε να περάσουν από το Κολωνάκι και πήγαμε κάπου στον περιφερειακό του Λυκαβηττού όπου συνάντησε τον …… Την επόμενη μέρα τη ρώτησε τι συνέβαινε και του είπε για τον …… οτι πουλάει κοκαίνη».

Η αστυνομία μέσω του κοριού της ΕΥΠ κατέγραψε συνομιλίες και συνέλαβε τα μέλη του κυκλώματος στις 9 Φεβρουαρίου.

«Οι εντολείς μου είναι νεαρά άτομα.Χρήστες οι ίδιοι και μικροδιακινητές ναρκωτικών ουσιών. Η εμπλοκή και η αναφορά σε γνωστά και προβεβλημένα πρόσωπα στη σχετική δικογραφία, δεν θα πρέπει να οδηγήσει σε υπερβολές και μυθιστορήματα», δήλωσε ο Σάκης Κεχαγιόγλου, συνήγορος των κατηγορουμένων.

Η σύζυγος γνωστού επιχειρηματία αρνήθηκε κάθε σχέση με χρήση ναρκωτικών:

Ανακριτής: Τι σημαίνει η φράση «Έλα μια βόλτα αν έχεις καλύτερα χόρτα», που καταγράφηκε σε τηλεφωνική επικοι��ωνία;

Απάντηση συζύγου επιχειρηματία: «Οι συνομιλίες αφορούσαν στο εστιατόριο του και την παροχή μόνο υπηρεσιών κέιτερινγκ».

Μια άλλη γνωστή κυρία ερωτάται για συνομιλίες με τον καταζητούμενο και απαντά ότι δεν αφορούν ναρκωτικά ενώ για τις φράσεις «δύο ατομάκια μόνο» ή «το βιογραφικό ήταν χάλια αρρώστησε όλη η παρέα» φέρεται να απάντησε πως «δεν θυμάται...».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top