Πρώτη νύχτα στις φυλακές Κορυδαλλού για την 37χρονη θεία που βιντεοσκοπούσε την ανιψιά της

Δεν την δέχτηκαν ως προσωρινά κρατούμενη στις φυλακές Θηβών

​Το πρώτο της βράδυ στις φυλακές Κορυδαλλού πέρασε χθες, μετά την απολογία της στον Ανακριτή Πατρών, η 37χρονη θεία, που έβαζε την 8χρονη ανιψιά της να παίρνει άσεμνες στάσεις και να μιλά με τρόπο που παραπέμπει σε πορνό, τραβώντας την παράλληλα σε βίντεο, με το κινητό της.

Η γυναίκα με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέα. Αρχικά αποφασίστηκε η μεταφορά της στις φυλακές Θηβών, ωστόσο δεν την δέχτηκαν ως προσωρινά κρατούμενη και γι’ αυτό οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.
Η 37χρονη θεία φέρεται να υποστήριξε ότι αγαπάει την ανιψιά της και ότι δεν θα το ξανακάνει, ενώ δεν θέλησε να πει το παραμικρό στους δημοσιογράφους. Αμίλητη βγήκε από τα δικαστήρια και μπήκε στο περιπολικό.
To παιδί έχει απομακρυνθεί από την πρώτη στιγμή από το οικογενειακό περιβάλλον και αναζητείται ίδρυμα το οποίο θα το φιλοξενήσει. Προς το παρόν παραμένει στην Παιδιατρική Κλινική του ��ΓΝΠ.
Ο δικηγόρος της 37χρονης θείας ζήτησε τη διενέργεια ιατρικής πραγματογνωμοσύνης για την πελάτισσά του για να διαπιστωθεί αν είχε πνευματική διαύγεια και αν αντιλαμβανόταν τις πράξεις της. Ο ίδιος υποστήριξε ότι η γυναίκα δεν είχε πλήρη συνείδηση.
Εντωμεταξύ, όπως σας ενημερώσαμε χθες, ο αδελφός της 37χρονης δήλωσε πως ελέγχθηκε και δεν έχει δημοσιοποιηθεί πουθενά το υλικό με τη μικρή. Όσο για τη μητέρα της 8χρονης, ο ίδιος είπε πως «όταν το έμαθε, είπε ότι της αξίζει μια φυλάκιση».
πηγή: thebest
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top