Στον ανακριτή απολογείται σήμερα η θεία που βιντεοσκοπούσε γυμνή την 8χρονη ανιψιά της

Απομακρύνθηκε από την οικογένεια το παιδί- Αναζητείται ποιο ίδρυμα θα το φιλοξενήσει

Στον ανακριτή απολογείται σήμερα η θεία που βιντεοσκοπούσε γυμνή την 8χρονη ανιψιά της

​Άφωνη άφησε όλη τη χώρα, η είδηση ότι μία 37χρονη γυναίκα έβαζε την 8χρονη ανιψιά της (κόρη της αδελφής της) να χαΐδεύεται και να ποζάρει σε άσεμνες στάσεις, μπροστά στην κάμερα του κινητού της, βιντεοσκοπώντας την!

Η θεία, η οποία συνελήφθημε την κατηγορία της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού, απολογείται σήμερα στον ανακριτή Πατρών.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δύο από τα βίντεο που βρέθηκαν είναι αρκετά πρόσφατα κι εκτιμάται ότι η γυναίκα θα τα διοχέτευε στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η θεία φέρεται να δηλώνει ότι λατρεύει την ανιψιά της, πως δεν είχε πρόθεση να της κάνει κακό και δεν θεώρησε ότι κάνει κάτι κακό με το να τη βιντεοσκοπεί.

Το παιδί παραμένει εξακολουθεί να παρακολουθείται από ειδικούς στην Παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναζητείται ποιο ίδρυμα θα το φιλοξενήσει.

Η αποκάλυψη της είδησης έγινε όταν στην Αστυνομία, έφτασαν στοιχεία από κατοίκους της περιοχής που διέμενε η 37χρονη και η ανήλικη ανιψιά της, που έκαναν σαφή αναφορά για την «περίεργη» συμπεριφορά της συλληφθείσας.

Το μόνο που έχει γίνει γνωστό για τη μητέρα της μικρής είναι ότι ταξίδευε συχνά και γι’αυτό το παιδί έμενε συχνά με την αδελφή της.

πηγή: thebest

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top