ΜΥΣΤΗΡΙΟ με 20χρονο αγνοούμενο από τα Γλυκά Νερά- Βρέθηκε ΝΕΚΡΟΣ στην Πεντέλη

Έγκλημα ή αυτοκτονία;

ΜΥΣΤΗΡΙΟ με 20χρονο αγνοούμενο από τα Γλυκά Νερά- Βρέθηκε ΝΕΚΡΟΣ στην Πεντέλη

​Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε ένας περαστικός από δασική περιοχή στην Πεντέλη και συγκεκριμένα, στην περιοχή του Αγίου Πέτρου, το Σάββατο.

Ξαφνικά, μπροστά του είδε το πτώμα ενός νεαρού άντρα και έντρομος κάλεσε το ΕΚΑΒ και με την σειρά του το ΕΚΑΒ την αστυνομία. Από την έρευνα προέκυψε πως πρόκειται για έναν 20χρονο από τα Γλυκά Νερά.

Οι δικοί του είχαν δηλώσει την εξαφάνιση του στις 10 Μαΐου, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Ωστόσο φαίνεται πως είχε εξαφανιστεί εδώ και περίπου 10 ημέρες.

Το πτώμα του βρέθηκε σε σήψη ενώ δίπλα του βρέθηκαν δύο κάλυκες από κυνηγετικό όπλο, γεγονός που κάνει τους αστυνομικούς να μιλάνε για δολοφονία.

Ωστόσο, λόγω της προχωρημένης σήψης του πτώματος, θα πρέπει να περιμένουν την έκθεση του ιατροδικαστή με τα αποτελέσματα της νεκροτομής ώστε να μπορούν να είναι σίγουροι για το τι προκάλεσε τον θάνατο του νεαρού.

Στο μεταξύ, οι αρχές ερευνούν το παρελθόν του 20χρονου προκειμένου να προσδιορίσουν εάν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς και να οδηγηθούν στους δράστες του εγκλήματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top