2η μέρα γενικής ΑΠΕΡΓΙΑΣ- Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σήμερα

Στην Αθήνα επιστρέφουν οι αγρότες- Χωρίς δελτία ειδήσεων μέχρι το πρωί της Κυριακής

2η μέρα γενικής ΑΠΕΡΓΙΑΣ- Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σήμερα

​Σε απεργιακό κλοιό συνεχίζει να είναι και σήμερα η χώρα, με τους εργαζόμενους να αντιτίθενται στο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, που θα τεθεί προς ψήφιση την Κυριακή.

Σήμερα, ΔΕΝ θα κινηθούν τα λεωφορεία, το μετρό, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, ο προαστιακός και το τραμ, ενώ απεργεί και ο ΟΣΕ. Δεμένα θα είναι και τα πλοία μέχρι και τη Δευτέρα.

Στην 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ, με απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ και της ΠΟΠ-ΟΤΑ, συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στην αυτοδιοίκηση, που μεταξύ άλλων έχουν προχωρήσει σε καταλήψεις σε δημαρχεία, ΧΥΤΑ, δημοτικά γκαράζ και άλλα δημοτικά κτίρια στην Αττική. Στις κινητοποιήσεις συμμετέχει και η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Οι αγρότες επιστρέφουν ξανά στην Αθήνα, με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων να τους ζητά να δηλώσουν «παρών» στο «παναγροτικό - παλλαϊκό συλλαλητήριο» σήμερα στις 6 μ.μ. στην Ομόνοια.

Κλειστά θα παραμείνουν την Κυριακή τα καταστήματα με την ΓΣΕΕ να κηρύσσει 24ωρη απεργία, στην οποία θα συμμετάσχουν η ΓΣΕΒΕΕ και η ΕΣΕΕ.

Με απόφαση της ΠΟΕΣΥ στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν και οι δημοσιογράφοι με 48ωρη απεργία, που θα τελειώσει το πρωί της Κυριακής στις 6 το πρωί.

Στην απεργία θα συμμετάσχει την Κυριακή η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) μετά από έκτακτη συνέλευση, συνεπώς κλειστά θα είναι τα βενζινάδικα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top