ΑΠΑΓΩΓΗ δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τη μικρή Μαρία – «Με ΑΦΗΣΑΝ» είπε

Ανακρίνονται οι γονείς – Ο παππούς της άφησε να εννοηθεί ότι ξέρει ποιοι το απήγαγαν

ΑΠΑΓΩΓΗ δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τη μικρή Μαρία – «Με ΑΦΗΣΑΝ» είπε

Θύμα απαγωγής φαίνεται πως πιθανόν να είχε πέσει η μικρή Μαρία, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία.

Το μόλις 3,5 ετών κοριτσάκι, το οποίο είναι ακόμη σοκαρισμένο, δεν έχει μιλήσει στους αστυνομικούς, ωστόσο είπε τις λέξεις «με άφησαν» όταν το βρήκαν!

145937.jpg
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του STAR, το παιδάκι εντοπίστηκε από άνδρα του Λιμενικού αλλά και από μία γυναίκα να περιφέρεται μόνο του και αμέσως ενημερώθηκε το Α.Τ. Χαϊδαρίου, με τους αστυνομικούς να φθάνουν μαζί με τους γονείς της Μαρίας τάχιστα στο σημείο, όπου ήδη είχε συγκεντρωθεί κόσμος.

Το μικρό κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του και παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους, ενώ αυτή την ώρα ανακρίνονται οι γονείς του, οι οποίοι πολύ πιθανόν να κρατηθούν καθώς αντιμετωπίζουν την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου.

145933.jpg
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, το μικρό κοριτσάκι είναι πιθανό είχε πέσει θύμα αρπαγής από αγνώστους, οι οποίοι στη συνέχεια το εγκατέλειψαν φοβούμενοι ότι -λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που πήρε το θέμα και των εντατικών ερευνών των αρχών- θα συλληφθούν. Ωστόσο, απομένουν να διευκρινιστούν ακόμη αρκετές λεπτομέρειες της υπόθεσης για να καταλήξουν οι αρχές εάν πρόκειται όντως για περίπτωση απαγωγής ανηλίκου.

145939.jpg
Το μεγάλο ερώτημα που καλείται τώρα να απαντήσει η αστυνομία για να βρει και τους ενόχους (εάν υπάρχουν) είναι το που διανυκτέρευσε η μικρή Μαρία.

145931.jpg
Πάντως, ο παππούς της Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος συγκλόνισε με τις πρώτες του δηλώσεις μετά την εύρεση της εγγονής του, άφησε να εννοηθεί ότι όχι μόνο πρόκειται για απαγωγή αλλά πως μάλλον γνωρίζει και ποιοι την απήγαγαν.

«Το παιδί το πήρε χέρι. Κόβω το κεφάλι μου. Έχω διαφορές με κάποιον και πιστεύω πως πιθανόν αυτός είναι. Θα τον βρω» είπε -μεταξύ άλλων- ο κ. Πρίντεζης, μιλώντας για προηγούμενα που έχει με κάποιον αθίγγανο.

145934.jpg

Δείτε ακόμη:

Αίσιο τέλος! Βρέθηκε η μικρή Μαρία που είχε χαθεί στο Σκαραμαγκά - Εξετάζεται η ΑΠΑΓΩΓΗ!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο παππούς της Μαρίας: Τρελαθήκαμε, πήγαν να μας βγάλουν ΦΟΝΙΑΔΕΣ!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top