Ο Αμβρόσιος καταράστηκε τον Φίλη: Να σαπίσει το χέρι του! (BINTEO)

Για το γεύμα με κρέας των άθεων τη Μεγάλη Παρασκευή: Δηλητήριο να γίνει και να τρυπήσει τα στομάχια τους!

Ο Αμβρόσιος καταράστηκε τον Φίλη: Να σαπίσει το χέρι του! (BINTEO)

Τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη καταράστηκε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος στο κήρυγμά του χθες από την κεντρική πλατεία του Αιγίου.

Με αφορμή τη μείωση της διδασκαλίας των θρησκευτικών στο δημοτικό σε 1 ώρα την εβδομάδα (από 2) είπε «ο κύριος Φίλης δεν είναι κύριος».

Συνεχίζοντας, με αφορμή την πρόθεση του υπουργού Παιδείας να αντικαταστήσει το μάθημα των Θρησκευτικών με Θρησκειολογία, είπε «παρακαλώ τον Εσταυρωμένο Χριστό, να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα».

Παράλληλα, επιτέθηκε και στους άθεους που διοργάνωσαν δείπνο με κρεατικά τη Μεγάλη Παρασκευή, λέγοντας «να γίνει δηλητήριο το κρέας, που να μην το χωνέψουν, να γίνει πέτρα και να τρυπήσουν τα στομάχια τους»!

Από μερικούς πιστούς ακούστηκαν χλιαρές αποδοκιμασίες, ενώ μία γυναίκα που βρισκόταν κοντά στον Μητροπολίτη διαμαρτυρήθηκε φωνάζοντας ότι αυτό δεν είναι κήρυγμα αγάπης.

«Την ξέρω εγώ την αγάπη καλύτερα από εσένα. Έδωσα τη ζωή μου στο Χριστό, έδωσα τα νιάτα μου και την αγάπη μου στο Χριστό» απάντησε σε οξύτατο ύφος ο κ. Αμβρόσιος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top