ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ γεμάτη η Κέρκυρα-ΔΕΙΤΕ ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για το Πάσχα

Με πληρότητα που αγγίζει σχεδόν το 100%

ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ γεμάτη η Κέρκυρα-ΔΕΙΤΕ ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για το Πάσχα

Με πληρότητα που αγγίζει σχεδόν το 100% η Κέρκυρα κρατάει ξανά τα σκήπτρα στη λίστα των δημοφιλέστερων προορισμών του εσωτερικού τουρισμού για το Πάσχα.

Το νησί μπαίνει πια στην τελική ευθεία για τον εορτασμό της Ανάστασης, περιμένοντας και τους... επισκέπτες της τελευταίας στιγμής, που μπορούν να βρουν δωμάτια από 55 έως 80 ευρώ τη βραδιά, ανάλογα με τις παροχές, οι οποίες μπορεί να... απαιτήσουν μέχρι 100 ευρώ.

Το Ναύπλιο φαίνεται να ακολουθεί κατά... πόδας την Κέρκυρα, ως αγαπημένος ελληνικός προορισμός για το Πάσχα.

Όσοι ...αναποφάσιστοι επιχειρήσουν μια πασχαλινή απόδραση του... παρά πέντε στην γραφική πόλη της Αργολίδας θα βρουν καταλύματα με 40 έως 90 ευρώ το δίκλινο.

Την Μ. Πέμπτη, κατέπλευσε ανοιχτά του Ναυπλίου το κρουαζιερόπλοιο Costa Neoclassica, που ξεκίνησε από τη Νάπολη. Οι 1189 επιβάτες του, κυρίως Γάλλοι, Ιταλοί και Γερμανοί επισκέφτηκαν τα αξιοθέατα της πόλης, άλλοι... πεζοί, άλλοι με ταξί και άλλοι με... τουριστικά λεωφορεία.

Σύμφωνα με έρευνα της trivago σταθερά... αγαπημένα εμφανίζονται τα Χανιά, με τη Θεσσαλονίκη και τη Ρόδο να ακολουθούν, συνθέτοντας την κορυφαία πεντάδα των Πασχαλινών αποδράσεων.

Στα Χανιά τα απλά δωμάτια μπορεί να τα βρει κανείς με 30 έως 35 ευρώ, ενώ σε κάποια υψηλότερων προδιαγραφών ξενοδοχεία, που περιλαμβάνουν όλο το εορταστικό πακέτο, οι τιμές φτάνουν στα 100 με 120 ευρώ τη βραδιά

Ανάμεσα στους νησιωτικούς προορισμούς που αγαπούν οι Έλληνες για το Πάσχα βρίσκονται... πάντα η Ρόδος, η Σαντορίνη, η Σύρος, η Μύκονος, τα Κύθηρα, η Τήνος, η Ζάκυνθος, η Αίγινα και η Σκιάθος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top