Προσφυγικό: Στην Ειδομένη οι κάτοικοι αγοράζουν όπλα- Το κράτος παραμένει ΑΦΑΝΤΟ

Πρόσφυγες και μετανάστες αντιδρούν με κάθε τρόπο στα κλειστά σύνορα

Προσφυγικό: Στην Ειδομένη οι κάτοικοι αγοράζουν όπλα- Το κράτος παραμένει ΑΦΑΝΤΟ

​Σπάει καρδίες η εικόνα ενός μικρού προσφυγόπουλου το οποίο βρίσκεται στα Γιάννενα μαζί με την οικογένεια του.

Tο ξανθό αγοράκι με το λευκό φανελάκι, ξεσπά μπροστά την κάμερα. Τα μάτια του όμως βουρκώνουν, και πέφτει στην αγκαλιά του μεταφραστή (ΔΕΙΤΕ εδώ περισσότερα).

Λίγο αργότερα ένα άλλο ισχυρίζεται ότι βρήκε στον ξενώνα φίδι και το δείχνει μάλιστα στην κάμερα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Εικόνες που σοκάρουν και στην Ειδομένη... Τεντωμένα νεύρα από σκοπιανούς αστυνομικούς οι οποίοι χτυπούν στο ψαχνό ακόμα και ένα 10χρονο προσφυγόπουλο. Η απελπισία μπροστά στα συρματοπλέγματα περισσεύει.

Πρόσφυγες και μετανάστες προσπάθησαν χθες να ξηλώσουν τον φράχτη για να περάσουν τα σύνορα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει στην Ειδομένη. Από την μια οι πρόσφυγες που δεν μπορεί να τους ελέγξει κανείς και από τη άλλη οι κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι πλέον αγοράζουν όπλα για να προστατευτούν.

Όλα κρέμονται από μια κλωστή… Ο δήμαρχος Πολυκάστρου κάνει έκκληση στους κατοίκους να ηρεμήσουν. Οι κάτοικοι δείχνουν έτοιμοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους. Όσοι δεν έχουν άδεια οπλοφορίας αγοράζουν αεροβόλα τα οποία είναι εξίσου επικίνδυνα εφόσον πέσουν σε χέρια ανθρώπων με τεντωμένα νεύρα.

Τη Κυριακή, στο δημαρχείο Πολυκάστρου κάτοικοι έχουν προγραμματίσει γενική συνέλευση και πορεία προς την Ειδομένη, με την κατάσταση στην περιοχή να μυρίζει μπαρούτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΘΛΙΒΕΡΕΣ εικόνες στην Ειδομένη: Παιδιά σκαρφαλωμένα στα συρματοπλέγματα!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ένας μικρός πρόσφυγας: «Θέλουμε την περηφάνια μας!» λέει κλαίγοντας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top