Τροχαίο Παντελίδη: Τα ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ στοιχεία που θα δείξουν ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ

Τον εγκέφαλο του οχήματος θα μελετήσουν πραγματογνώμονες της Mercedes

​Το DNA στο χειρόφρενο, στο τιμόνι αλλά και στις ζώνες στις δύο μπροστινές θέσεις, θα δείξει σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», ποιος ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ στο οποίο επέβαινε ο Παντελής Παντελίδης, η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, αυτά είναι κάποια από τα στοιχεία που περιμένει με αγωνία και η οικογένεια του τραγουδιστή.

Σημειώνεται, ότι τα εγκληματολογικά εργαστήρια έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν δείγμα DNA από: το τιμόνι που πιάνει σφιχτά ο οδηγός λίγο πριν την πρόσκρουση, το χειρόφρενο του αυτοκινήτου που όπως είναι λογικό έχει γενετικό υλικό του ανθρώπου που οδηγούσε, αλλά και από τις ζώνες που ακουμπούσαν τα σώματα του οδηγού και του συνοδηγού.

Μάλιστα στην περίπτωση του τροχαίου του Παντελίδη, οι δύο μπροστινοί επιβάτες δεν φορούσαν ζώνες απλά αυτές ήταν «κουμπωμένες» για να μην κάνουν τον προειδοποιητικό ήχο και ακουμπούσαν στη πλάτη του τραγουδιστή και της 21χρονης Φρόσως.

Επίσης, αύριο οι πραγματογνώμονες της Mercedes θα μελετήσουν τον εγκέφαλο του μοιραίου τζιπ, προκειμένου να καταλήξουν σε συμπεράσματα όπως η ταχύτητα με την οποία έτρεχε το όχημα πριν την πρόσκρουση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι σκότωσε ακαριαία τον Παντελίδη-Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR: "Ισχυρές αποδείξεις ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής"-Ποιους μηνύει η οικογένεια

To μήνυμα της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη στο Facebook!

ΜΟΝΟ στο star.gr: Σε τραχειοτομή υπεβλήθη η Μίνα-Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος της

Εξελίξεις στην υπόθεση Παντελίδη: Οι εμπειρογνώμονες διαφωνούν αλλά ο Παντελής δεν γυρίζει πίσω

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top