ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ αθλητής bodybuilding ΜΠΟΥΚΑΡΕ σε καταυλισμό προσφύγων στη Ρόδο και ΕΔΕΙΡΕ εθελοντή

Το θύμα παρουσίασε απώλεια μνήμης και προβλήματα στην ακοή και την όραση

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ αθλητής bodybuilding ΜΠΟΥΚΑΡΕ σε καταυλισμό προσφύγων στη Ρόδο και ΕΔΕΙΡΕ εθελοντή
Μια σοκαριστική καταγγελία έφερε στο φως τη δημοσιότητας το rodospress.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα, ένας εθελοντής του καταυλισμού των προσφύγων στα παλαιά σφαγεία της Ρόδου, φέρεται να έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από γνωστό στο πανελλήνιο πρωταθλητή του Bodybuilding.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ο φερόμενος ως δράστης μπήκε χωρίς αιτία μέσα στο χώρο του καταυλισμού όπου φιλοξενούνται οι πρόσφυγες και μετά από μια μικρή λογομαχία που είχε με τον πρώτο εθελοντή που συνάντησε μπροστά του, επιτέθηκε και χειροδίκησε εναντίον του στο πρόσωπο, προκαλώντας του σοβαρές κακώσεις.

Το θύμα είναι φωτορεπόρτερ και συνεργάτης του rodospress. Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του καταυλισμού των προσφύγων προσφέρει τις εθελοντικές του υπηρεσίες για τις ανάγκες του χώρου προσωρινής φιλοξενίας που δημιούργησε ο Δήμος Ρόδου.

Το συμβάν σημειώθηκε παρουσία αρκετών εθελοντών, αλλά και δημοτικών συμβούλων που βρίσκονταν στον καταυλισμό εκείνη τη στιγμή, καθώς και των προσφύγων και των μικρών παιδιών, αφού ήταν λίγο μετά τις 13:30μ.μ., ώρα που σερβίρονταν το μεσημεριανό φαγητό.

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία, η οποία αν και έφθασε γρήγορα, δεν πρόλαβε τον θερμόαιμο αθλητή, που είχε φροντίσει να εξαφανιστεί από την περιοχή, ώστε να αποφύγει την σύλληψη.

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες των εθελοντών που εργάζονται στον καταυλισμό, ο εν λόγω άνδρας είχε εμφανιστεί ξανά στον καταυλισμό και απειλούσε ότι θα προβεί σε βιαιοπραγίες κατά των εθελοντών.

Σημειώνεται, ότι ο φωτορεπόρτερ και εθελοντής μετά τον ξυλοδαρμό, παρουσίασε απώλεια μνήμης και προβλήματα στην ακοή και την όραση! Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top