ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ στην Αχαΐα για την 31χρονη έγκυο- Η 1,5 ετών κόρη της ήταν δίπλα της και έκλαιγε

Σήμερα θα γίνει η κηδεία της

ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ στην Αχαΐα για την 31χρονη έγκυο- Η 1,5 ετών κόρη της ήταν δίπλα της και έκλαιγε

Πένθιμα χτυπούν από το πρωί της Τέταρτης οι καμπάνες στην περιοχή του Θεριανού στην Αχαΐα καθώς φίλοι αλλά και συγγενείς της 31χρονης Πάολας Πολυγένη- Θανοπούλου θα πουν το μεσημέρι τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη μητέρα δυο παιδιών στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν και οχτώ μηνών έγκυος, πέθανε ξαφνικά ενώ διένυε μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Όλοι ήταν χαρούμενοι και περίμεναν με ανυπομονησία το νέο μέλος της οικογένειας που θα ολοκλήρωνε την ευτυχία τους.

Δυστυχώς η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνη και την οικογένεια της. Την αδικοχαμένη γυναίκα εντόπισε το πρωί της περασμένης Δευτέρας αναίσθητη στο πάτωμα η κοπέλα που πρόσεχε τα παιδιά.

1-59-620x377.jpg
Χτυπούσε το κουδούνι για ώρα, ωστόσο, κανείς δεν της άνοιγε και ανησύχ��σε. Ζήτησε από τους γείτονες να την βοηθήσουν… Έτσι έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα.

Εκείνη ήταν πεσμένη και χωρίς τις αισθήσεις της στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας της ενώ η κορούλα της έκλαιγε λίγο πιο πέρα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία. Ασθενοφόρο μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όμως ήταν ήδη αργά... Εκεί απλά διαπιστώθηκε τόσο ο δικός της θάνατoς όσο και του εμβρύου.

Την ίδια στιγμή ειδοποιήθηκε η οικογένεια της… η οποία είναι απαρηγόρητη! Ο άντρας της άτυχης γυναίκας, Νίκος, θα πρέπει να φανεί δυνατός και να μεγαλώσει τον τετράχρονο γιο και την ενάμιση ετών κόρη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού dete.gr, ο θάνατος της προήλθε από πνευμονικό οίδημα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top